TİKA'ya iletişim profesyonelleri gümüş madalya verdi

TİKA'ya iletişim profesyonelleri gümüş madalya verdi

Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından, iletişim ve tasarım alanında en iyi uygulamaları belirlemek amacıyla düzenlenen ve bu yıl 6000'den fazla çalışmanın değerlendirildiği “Vision Awards” yarışmasında, “2012 Yılı Türkiye Kalkınma Yardımları Raporu” hükümet ve kamu sektörü adına hazırlanan raporlar arasında Gümüş Tasarım Ödülü'ne değer bulundu.

EN İYİ 100 RAPOR SIRALAMASINDA 40'INCI SIRADA

Aynı kategoride Platin ödülü Amerikan Dışişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan rapor elde ederken, bronz ödülü ise Güney Kore İthalat-İhracat Bankası kazandı. Ayrıca 2012 Yılı Türkiye Kalkınma Yardımları Raporu, en iyi 100 rapor sıralamasında ise 40. sırada yer aldı.

24 ÜLKEDEN 6000'DEN FAZLA BAŞVURU

2012 Vision Awards'a kamu ve özel sektörden birçok kurum ve şirketin çok büyük bir ilgi gösterdi. Bu kapsamda, 2012 yılı için 24 ülkeden 6000'den fazla başvuru yapıldı.

KALKINMA YARDIMLARI RAPORU

Türkiye'nin her geçen yıl artan resmi kalkınma yardımlarının şeffaf bir şekilde Türkiye ve dünya kamuoyu ile paylaşılması amacıyla yayınlanan ve temel bir referans kaynağı olma özelliğine sahip “Kalkınma Yardımları Raporu” TİKA Strateji Geliştirme Dairesi Raporlama ve Koordinasyon birimi tarafından hazırlandı.