Tim Cook: Apple'ın gelecekteki ürünleri sizi uçuracak
ensonhaber.com

Apple'ın geçtiğimiz günlerde düzenlediği hissedarlar toplantısında konuşan CEO Tim Cook, iddialı açıklamalar yaptı. Kullanıcıların özel verilerini izinsiz bir şekilde toplayan şirketleri eleştiri yağmuruna tutan Cook, şirketin gelecekteki planlarından da bahsetti.

apple

COOK: YENİ ÜRÜNLER SİZİ HAVAYA UÇURACAK

İnovasyon departmanının çalışmalarından bahseden Tim Cook, yeni ürünlerin kullanıcıları havaya uçuracağını söyledi. Gelecekteki ürünler hakkında fazla ayrıntı vermekten kaçınan Apple CEO'su, Apple Watch'a sağlıkla ilgili daha fazla gelişmiş özellik getireceklerini vurguladı. Bu özelliklerden en önemlisi ise uyku izleme özelliği olacak.

tim cook

KULLANICILARI UÇURACAK YENİ ÜRÜNLER NE OLABİLİR?

Apple CEO'su Tim Cook'un hissedarlar toplantısında gelecekte kullanıcıları uçuracak yeniliklerden bahsetmesi, birçok kullanıcının daha da meraklanmasına neden oldu. Bazı kesimler Cook'un Apple'ın artırılmış gerçeklik destekli gözlüklerden bahsettiğini söylerken, diğer bir kesim ise Apple'ın sürücüsüz araba projesine odaklandı. Bakalım Apple, önümüzdeki süreçte ne gibi yenilikler ile karşımıza çıkacak?

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji