Tim Cook telefonundan Jobs'un numarasını silmedi

Tim Cook telefonundan Jobs'un numarasını silmedi

Steve Jobs'un gençliğinden itibaren hayatının dönüm noktalarını mercek altına alan 'Becoming Steve Jobs' isimli kitaptan, Apple'ın efsanevi CEO'su Steve Jobs'a dair bilgiler paylaşılmaya devam ediyor.

Daha önce kitaptan paylaşılan bilgilerde Apple'ın şu anki CEO'su Tim Cook'un Steve Jobs'a karaciğerinden parça vermek istediği ancak bu teklifin Jobs tarafından geri çevrildiği öğrenlimişti.

4 YILDIR NUMARASI DURUYOR

Kitapta yer alan bilgilere göre 2011 yılında hayatını kaybeden Steve Jobs'un numarasının eşinde ve Apple'ın şimdiki CEO'su Tim Cook'da halen kayıtlı olduğu ortaya çıktı.

NUMARASINI SİLMEYECEK

Kitapta yer alan bilgilere göre Apple'ın CEO'su Tim Cook ve Jobs'un eşi Laurene 2013 yılında bir partide bir araya geldi. İkili bir araya gelip Jobs hakkında konuşurken Laurene, Cook'a "Steve'i özledin mi, ben gerçekten onu çok özledim" dedi. Ardından telefonunu çıkararak rehberde hala Jobs'un kayıtlı numarasını gösterdi. Bunun üzerine Cook'da telefonunu çıkararak Jobs'un rehberde hala kayıtlı olduğunu gösterdi ve numarayı hiç silmeyeceğini söyledi. Ardından ikili sarılarak birbirlerini teselli etti.