TOKİ Bozüyük'e ilk günde 37 bin başvuru yapıldı

d

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Toplu konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan 2’nci etap konutları için ilk gün 37 kişi başvuruda bulundu.

724 adet konut için başvuruların ilk günü olan 13 Nisan Pazartesi günü 37 kişi Türkiye Halk Bankası Bozüyük Şubesi'ne giderek bin lira olan başvuru bedelini ödedikten sonra resmi başvuruda bulundu.

15 MAYIS'A KADAR BAŞVURULAR DEVAM EDECEK

Birçok vatandaşın da başvuruda bulunabilmek ve bilgi sahibi olmak için ön bilgilendirme formundan aldığı belirtildi. Milliyet'in haberine göre, başvuruların ilk gününde resmi başvuruların az olmasına rağmen ön bilgilendirme formu alan ve ilgilenenlerin oldukça fazla olduğu kaydedildi. Başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar başvuru formları kategoriye göre 2 nüsha olarak temin edebiliyorlar. 15 Mayıs tarihine kadar başvuruların alınacağı ve kuralı satış yöntemi ile satışların gerçekleştirileceği belirtildi.

3 ayrı kategorideki başvuruların alınmasının ardından kuralar 26 Mayıs tarihinde çekilecek. Başvurular birinci kategori, şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri, ikinci kategori en az yüzde 40 engelli vatandaşlar, 3.’üncü kategoride ise diğer alıcı adayları sıralamasına göre 3 ayrı kategoride kabul edilecek.