TOKİ İpsala'da 171 konutun temelini attı

e

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ tarafından Edirne İpsala'ya yapılacak olan 2.Etap 171 adet konutların inşa çalışmaları belirlenen arsaya ilk kepçenin vurulmasıyla start aldı.

171 ADET KONUTUN TEMELİ ATILIYOR

Üstlenici firma, kontların yapım işinin bir yıl içerisinde bitmesini planladıklarını açıkladı. İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, ihaleyi alan firma yetkilileriyle birlikte arsayı gezdikten sonra yaptığı açıklamalarında şunları kaydetti; "2016'nın ilçemize hayırlı ve uğurlu geleceğini daha önceki mesajlarımızda söylemiştik. Bizler kar, kış demeden, yağmur, çamur demeden ilçemize hizmet etmek için kendimizi adamışız. Bugün bile, her yer kar altında olmasına rağmen ilçemiz için durmak yok çalışmaya devam diyoruz ve TOKİ'nin ilçemize yapacağı 171 adet konutun temelini atıyoruz. İlçemize, bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah 2017 Yılı'nın 6. Ayı'nda, 1,5 yıl gibi kısa bir zaman içerisinde Allah'ın izniyle konutların teslimini yapacağız."

Şantiye Şefi Yusuf Lale, bir aksilik olmadığı takdirde konutların inşaatını 1 yıl içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini söyledi. Kerman, konutların daha erken tamamlanıp ihtiyaç sahiplerine teslim edilmesi için her türlü desteği vereceklerini de ifade etti.