TOKİ MIPIM'de projelerini sergileyecek

d

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) projeleri, 15-18 Mart tarihleri arasında Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleşecek Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM'de tanıtılacak.

TOKİ Başkanı Ergün Turan, yaptığı açıklamada, dünyanın önde gelen emlak pazarı olan MIPIM'in, Türkiye'nin yatırım olanaklarını dünyaya tanıtmada önemli bir fırsat olduğunu sözlerine ekleyerek, "MIPIM, tek bir yerde ve tek bir zamanda bütün gayrimenkul profesyonellerine yönelik, gayrimenkul karar vericilerini bir araya getirerek, yeni iş bağlantılarının kurulmasına fırsat oluşturmaktadır" dedi.

DÜNYADA İLGİ GÖRÜYOR

Toplu Konut İdaresi'nin dünyanın önde gelen kuruluşlarından biri olduğuna dikkati çeken Turan, uluslararası ölçekte de idarenin birikimiyle ilgi görüp, pek çok ülkeye proje danışmanlığı yaptığı açıkladı. Turan, şunları kaydetti: "MIPIM buluşması, sürdürülebilir çevrelerde yaşama, dünya şehirlerini güzelleştirme çabamıza katkı sağlayacaktır. Ülkemizim yatırım olanakları dünyaya tanıtmada MIPIM yeni bir fırsat oluşturacak."

İSTANBUL RÜZGARI ESİYOR

İstanbul, Fransa'nın Cannes kentinde dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM'e en büyük katılımını bu yıl gerçekleştiriyor. Sektörün önde gelen firmaları, en yeni projelerini MIPIM fuarında sergileme fırsatını bulacak.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) da Cannes'da 89 ülkeden uluslararası gayrimenkul sektörü profesyoneline yaptığı İstanbul tanıtımını, Avrupa başkentleri ölçeğine taşıyacak. İTO, İstanbul Gayrimenkul Tanıtım Çadırı'nın alanını bu yıl ikiye katına çıkararak 685 metrekareye yükseltti.

Çadır, MIPIM Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nın en prestijli noktasında yer alacak. İTO Başkanı İbrahim Çağlar'ın verdiği bilgiye göre, İstanbul Gayrimenkul Tanıtım Çadırı MIPIM'de Londra ve Paris çadırlarının tam ortasında bulunacak.