TOKİ Tavşanlı Konutları'nın inşaatına başladı

e

Kütahya'nın Tavşanlı Belediyesi'nin girişimleriyle hayat bulan TOKİ konutlarında hafriyat çalışmalarına başlayan yüklenici firma Nisan ayında inşaat işlerini hızlandıracak.

Dağçeşme mahallesinde ilk etapta 2+1 tipinde 118 konut yapılacak, arazide hafriyat çalışmalarını sürdüren yüklenici firma şantiyesini kurduktan sonra konutların yapımında kullanılacak iş makinelerini de kurarak çalışmalarına başladı.

"TEMMUZ YADA AĞUSTOS AYINDA SÜRECİ BAŞLATACAĞIZ"

Tavşanlı Belediye Başkan Vekili Ali Özden, yüklenici firmanın çalışmalara başladığını söyleyerek kayıt sürecinin yaz aylarında başlayacağını açıkladı. Özden, "Tavşanlı Belediyesi TOKİ'ye Dağçeşme ve Ömerbey Mahallerinde konut yapılması için yer tahsisinde bulundu, 118 adet 2+1 dairelerimizin inşaatına resmen başlandı. Yüklenici firma iş makinelerini kurarak temel atmak için çalışma başlattı. Burada merak edilen konu kayıtların ne zaman başlayacağı, İnşaatların yüzde 20'si tamamlandığında kayıt dönemi başlayacak yani Temmuz yada Ağustos ayında süreci başlatacağız. Vatandaşlarımıza duyurular yaparak bilgilendirme de yapacağız. Şimdiden 118 konut hayırlı olsun, TOKİ yetkililerinin Ömerbey Mahallesi'ndeki 250 dönümlük arazi için çalışmaları devam ediyor. Önümüzde ki günlerde müjdeli haberler vermeye davam edeceğiz" dedi.