Tom Ford'un muhteşem evi

Moda tasarımcısı ve aynı zamanda film yönetmeni olan Tom Ford’un hayatı sanki bir filmin içerisindeymiş gibi devam ediyor. Ünlü tasarımcının sahibi olduğu Cerro Pelon çiftliğinde bir Kovboy kasabası şeklinde düzenlenmiş bir film seti yer alıyor.

Tom Ford'un muhteşem evi

EVİN DEĞER 75 MİLYON DOLAR

Çiftlik, Japon mimar Tadao Ando tarafından tasarlanan ve Yeni Meksika çölünde bulunan çiftlik Temmuz ayında satışa sunulmuştu.

Tom Ford'un evinden görüntüler

Evin fiyatı henüz açıklanmamış olsa da Business Insider’ın haberine göre evin değeri 75 milyon dolar olarak açıklanabilir.

Tom Ford'un muhteşem evi

UZUN PATİKALAR VE ZARİF ALÇAK DUVARLAR EKLENMİŞ

Çiftlik, Santa Fe’ye yakın mesafede olan Galisteo Havzasında yer alıyor. Evin bahçesine kocaman bir havuz yapılmış, ay ışığının yansımasıyla havuzun berrak suları parıldayarak kendini belli ediyor.

Mimar Tadao Ando, Japonya’nın Osaka şehrinde bulunan Işık Kilisesi yapıtıyla biliniyor. Ando çiftliğin tasarımına uzun patikalar ve zarif alçak duvarlar ilave etmiş.

Tom Ford'un muhteşem evi

FİLMLERDE DE KULLANILDI

Evde aynı zamanda personel için ayrı bir bölge, misafir evleri ve ahır da bulunuyor. Ford’un çiftliğinde bulunan bu klasik bir Batı kasabası şeklinde oluşturulmuş set, şimdiye kadar beşten fazla filmde yer aldı.

Tom Ford'un muhteşem evi

‘Vahşi Vahşi Batı’ (‘Wild Wild West’), ‘Vahşi Aşk’ (‘All The Pretty Horses’), ‘3:10 Yuma Treni’ (‘3:10 to Yuma’) ‘Silverado’ ve 'Thor' bu filmlerden bazıları olarak göze çarpıyor.