Toya Moda'da teslime kadar ödemesiz konut fırsatı

İstanbul’un en gözde bölgesi Basın Ekspress’te, Moda konseptine uygun şık mimarisi ile dikkat çeken, Toya Moda cazip ödeme fırsatları sunuyor. Şık mimarisi ile; tamamı balkonlu, özel otoparklı, kendine ait depo alanlı projede, 2016 sonunda dairenizi teslim aldıktan sonra yüksek standart ve düşük aidat fırsatının keyfini çıkarmak için şimdi başvurun.

Toya Moda'da teslime kadar ödemesiz konut fırsatı

ERKEN ALAN KAZANIYOR

Toya Moda’nın Aralık 2016 teslimat garantili kampanyası ile ev alanlar, ne kadar erken davranırsa o kadar çok kazanıyor; teslimata kadar tüm kredi taksitlerini Toya Yapı ödüyor. Firma fırsatıyla 50 ay vade farksız ödeme imkanı da sunan Toya Moda’da peşin ödemelerde yüzde 12 indirim ile ister yaşamına ister geleceğine yatırım yapacakları kaçırılmayacak fırsatlar bekliyor.  Ayda 3 bin TL ödemelerle 1+0, 4 bin TL ödemelerle 1+1, 6 bin 300 TL ödemeler ile 2+1, 8 bin 600 TL ödemeler ile 3+1 daire sahibi olacağınız Toya Moda, Basın Ekspres Yolu’nda E-5 ve TEM otoyollarının kesiştiği noktada yer alıyor.

Toya Moda'da teslime kadar ödemesiz konut fırsatı

LOKASYON ULAŞIM KOLAYLIĞI SAĞLIYOR

Atatürk Havaalanı’na 3, Yeşilköy ve Ataköy’e 5, Bakırköy ve İDO İskelesine 10 dakika mesafede bulunan projede, planlanan Ataköy-Basın Ekspres İkitelli Metrosu’na ise sadece yürüyerek ulaşmak mümkün olacak. Her daireye özel depo alanları ve kapalı otopark; her biri balkon veya teraslı daireler ile nefes aldıran yaşam alanları yaratan Toya Moda’da, 40-160 metrekare arası stüdyodan 3+1’e kadar toplam 426 daire, 28’e yakın mağaza bulunuyor. Yaşam alanlarını en verimli şekilde kullanan toplam 21 bin metrekare arazi üzerinde, binaları sadece 4bin 500 metrekare projelendirilen, home ofislerin ayrı bir blokta toplandığı Toya Moda’da, ortak alan yaklaşımından iç mekan tasarımlarına kadar en ince detaylar Dice Kayek imzası taşıyor.

Toya Moda'da teslime kadar ödemesiz konut fırsatı

YÜZDE 70 YEŞİL ALAN

Yüzde 70 yeşil alanın bulunduğu sağlıklı ve huzurlu bir yaşam için bir çok ihtiyacı karşılayacak Toya Moda’da her daireye özel kapalı otopark, sauna, buharbanyosu, yüzme havuzları, masa tenisi, fitness, kapalı basketbol salonu, hobi atölyeleri, squash, çocuk havuzu, açık- kapalı çocuk oyun alanları ve yürüyüş yolları ile bir yaşam alanından fazlası sunuluyor.