Trabzon'da kaybolan 4 kız çocuğu bulundu
İHA

Trabzon’da Çocuk Evleri’nde kalan 4 kız, birer gün arayla ortadan kaybolmuştu.

Kızların bulunması için yürütülen çalışmalar kapsamında 2'şerli gruplar halinde ortadan kaybolon 4 kız çocuğu da bulundu.

DONDURMA ALMAYA ÇIKMIŞLARDI

Eslem Ö. (15), bir arkadaşı ile birlikte 3 gün önce akşam saatlerinde görevlilerden, yakındaki bir marketten dondurmak almak için izin istedi. Görevlilerin tüm uyarı ve ısrarlarına rağmen genç kız, arkadaşıyla birlikte dondurma almak için gittiği marketten bir daha geri dönmedi. Genç kızın kaçtığı ve bir daha geri dönmediğini belirten yetkililer ailesine haber verirken, bu iki kızın ardından bir gün sonra da 2 arkadaşı daha ortadan kayboldu.

Trabzon'da kaybolan 4 kız çocuğu bulundu

JANDARMA 3 KIZI BULMUŞTU

Her yerde aranan genç kızlardan önce Seçil Ü. Ortahisar ilçesi Moloz mevkiinde bulunurken, ardından diğer kayıp kızlardan Eslem Ö. ve Edanur Y. jandarma ekipleri tarafından yapılan takip sonucu bulundu.

YETKİLİLERE TESLİM EDİLDİLER

Yurttan kızların kaçmasında öncülük ettiği öne sürülen ve kayıp olarak aranan diğer kız çocuğu G.A.'ya da akşam saatlerinde ulaşıldı. Ailesinin yanına gittiği belirtilen G.A. ile bulunan diğer 3 kız, Trabzon Çocuk Evleri yetkililerine teslim edildi.

Trabzon'da kaybolan 4 kız çocuğu bulundu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)