Trabzonspor - Fenerbahçe maçından gol sesi çıkmadı

Trabzonspor - Fenerbahçe maçından gol sesi çıkmadı

Süper Lig'de haftanın merakla beklenen mücadelesinde Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Maça etkili başlayan Trabzonspor ilk dakikada Constant ile tehlike yarattı. Fakat dakikalar ilerledikçe oyunda tempo düştü. İki takımda risk almazken oyun Fenerbahçe'nin kontrolünde ilerledi. 25. dakikadaki su molasının ardından daha etkili olan Trabzonspor, Waris ile uzaktan kaleyi yoklasa da ilk yarıda gol sesi çıkmadı.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçından kareler

Trabzonspor - Fenerbahçe canlı anlatım

TOPAL'IN ŞUTU DİREKTEN DÖNDÜ

İkinci yarıya Trabzonspor tehlikeli bir atakla başladı. Sağ kanattan Fatih Atik'in ortasına müsait pozisyonda Waris kötü bir vuruş yaptı. Fenerbahçe bu yarıda %66'ya yakın bir oranla topla oynarken 60. dakikada Mehmet Topal'ın direkten dönen topu dışında net bir fırsat yaratamadı. Trabzonspor ise Yatabare ile iki net fırsatı gole çeviremedi. Son bölümde iki ekipte oyundan düşerken mücadele başladığı gibi sona erdi.

TRABZONSPOR İLK 11: Onur Kıvrak, Zeki Yavru, Essaid Belkalem, Musa Nizam, Mustafa Akbaş, Kevin Constant, Salih Dursun (90'), Carl Medjani, Fatih Atik (62'), Mustapha Yatabare, Majeed Waris

YEDEKLER: İbrahim Demir, Avraam Papadopoulos, Ferhat Yazgan, İshak Doğan, Mehmet Ekici (90'), Yusuf Erdoğan, Sefa Yılmaz (62')

FENERBAHÇE İLK 11: Mert Günok, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Bekir İrtegün, Caner Erkin, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu, Diego Ribas (80'), Dirk Kuyt, Moussa Sow (69'), Emmanuel Emenike (90+2')

YEDEKLER: Erten Ersu, Hasan Ali Kaldırım, Michal Kadlec, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin (90+2'), Alper Potuk (69'), Pierro Webo (80')

SARI KARTLAR

Trabzonspor: Musa Nizam (56'), Mustapha Yatabare (86')

Fenerbahçe: Caner Erkin (84')