Trabzonspor Makedon Rabotnicki'ye 1-0 yenildi

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi Makedon Rabotnicki ile kozlarını paylaştı. Turun favorisi olarak gösterilen Trabzonspor, karşılaşmadan 1-0'lık yenilgi ile ayrıldı.

RÖVANŞ MAÇINI AVNİ AKER'DE OYNAYACAK

Rövanş maçı 6 Ağustos Perşembe günü Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak.

ŞATO 4.KALECİYİ SAHAYA ÇIKARDI

Şota Arveladze karşılaşmaya başlarken kalede büyük bir sürprize imza attı. Süleyman Hurma ile Onur Kıvrak arasında yaşanan gerilim sonrası Gürcü hoca Hakan Arıkan kadrodayken 4. kaleci konumunda olan Uğurcan Çakır'ı ilk 11'de sahaya sürmeyi tercih etti.

SAKATLIKLAR ETKİLEDİ

Bordo Mavililer'de sakat futbolcular Mehmet Ekici, yeni transfer Mbia ve oyuna belinde rahatsızlığı olmasına rağmen sonradan giren Özer Hurmacı maçın skorunun böyle olmasına neden oldu.Trabzonspor Makedon Rabotnicki'ye 1-0 yenildi

SON VURUŞLAR ETKİSİZ OLDU

Trabzonspor'da kanat oyuncularının isabetsiz ortaları dikkatlerden kaçmadı. Oyunun son bölümlerine girilirken ataklarını yoğunlaştıran Bordo Mavililer'de gol bölgesinde ciddi bir sıkıntı yaşanıyor. Son vuruşlarda yaşanılan şanssızlıklar sonucunda meşin yuvarlak rakip filelerle buluşmadı.

MEHMET EKİCİ'NİN YOKLUĞU HİSSEDİLDİ

Maçın ikinci yarısına daha istekli ve arzulu başlaması beklenen Trabzonspor'un özellikle hücum bölgesinde varlık gösterememesi şaşırttı. Rabotnicki ise beklenildiği gibi golü attıktan sonra Fırtına'nın boş alanlarını kullanarak kontra atak ile gole gitmeye çalıştı. Mehmet Ekici'nin yokluğu ise hissedildi.