Trabzonspor'dan Mevlüt Erdinç açıklaması

Trabzonspor'dan Mevlüt Erdinç açıklaması

Trabzonspor yönetim kurulu üyesi ve genel sekreteri Köksal Güney, teknik direktör Vahid Halilhodzic'in transferler ve takımın durumuyla ilgili söylediği sözlerin kendilerini rahatsız etmediğini söyledi.

Radyospor'a konuşan Güney, “Teknik direktörümüz Vahid Halilhodzic, işin ciddiyeti ve zorluğunu anlatmak için Rostov maçıyla ilgili olarak, favori olan taraf değiliz açıklaması yaptı. Hocamızı tam olarak tanımadan onun neyi anlatmak istediğini bilmek çok zor. Ben daha önce kendisiyle de çalıştığım için ne demek istediğini anlıyoruz. Kimse alınmasın, taraftarımız merak etmesin onun vermek istediği mesaj farklı. Bu mesajı biz alıyoruz. Ama bunu kamuoyu önünde mi verseydi, yönetime doğrudan mı söyleseydi bu konuda fazla bir şey söyleyemem. " dedi.

BİR SAVUNMACI, BİR DE FORVET...

Genel sekreter Köksal Güney, “Transferde zaman zaman gecikmeden dolayı Halilhodzic'in serzenişleri olabilir. Trabzonspor için henüz transfer bitmedi. Birkaç mevkide daha çalışmalarımız var. Birkaç gün içerisinde sonuçlanacak çalışmalarımız var. Hocamızın bilgisi dahilinde. Amacımız şampiyonluğa oynayacak bir takım yaratmak. Biz laf olsun diye söylemiyoruz. Birkaç önemli transfer daha yapacağız. Artık final aşamasındayız. Yerli de olabilir; ama yabancı oyuncu transferi daha yüksek. Savunma ve forvette de birer oyuncu alacağız” ifadelerini kullandı.

MEVLÜT TRANSFERİ TIKANDI

Fransa'da top koşturan Mevlüt Erdinç'in de listede yer alan futbolculardan bir tanesi olduğunu dile getiren Güney, “Mevlüt Erdinç, yerli olması açısından da çok önemliydi. Ancak transfer ücretinde önemli bir artış oldu. Bazen belli bir noktada daha fazla şey yapamıyorsunuz” dedi.