Transformal nefes nedir

Nefes beden için gerekli olan oksijeni sağlaması sebebiyle insan yaşamında en önemli unsurdur. Eğer nefesinizi doğru alıp veremiyorsanız bir şeyler eksik kalıyor demektir.

Bilinçaltımızda hissetmek ve düşünmek nefes alışımızla ilişkilidir. Günlük hayatınızda verdiğiniz duygusal ve fiziksel tepkilerde nefes alış verişinizin de değiştiğini gözlemleyebilirsiniz. Bu nedenle nefesinizi doğru almayı öğrenmeniz gerekir.

Transformal nefes nedir

Bilimsel araştırmalar, insanların yüzde 90'ının nefes alma kapasitelerinin sadece yüzde 20-30 gibi bir aralığını kullandıklarını gösteriyor. Eksik ve yanlış alınan nefes nefes sisteminde blokajlara sebep oluyor.

Transformal nefes, vücudumuzda kesintisiz ve doğru nefes alış verişiyle vücutta arınma sağlayan bir nefes tekniğidir. Bu teknikle birçok psikolojik ve fiziksel hastalıkta iyileşme sağlandığı kanıtlanmıştır.

Transformal nefes nedir

Vücuda giren oksijen oranının artmasıyla hücreler yenilenir ve bedensel dirençte artış gözlenir. Vücuttaki stresi ve baskılanmış duyguları çözümler. Transformal nefes terapisini doğru nefes koçlarından alarak çakralarınızı açabilir ve daha huzurlu bir hayat yaşayabilirsiniz.