TRT'nin Seda Sayan röportajında makasladığı diyaloglar

TRT'nin Seda Sayan röportajında makasladığı diyaloglar

Geçtiğimiz hafta bant olarak çekilen Nuriye Akman'ın hazırlayıp sunduğu "Akılda Kalan" programının ardından Seda Sayan, TRT Haber'e
çektiği ihtarname ile "eski aşıkları ile ilgili soruların olduğu bölümün yayınlanmasını istemiyor" demişti.

MAKASLANAN RÖPORTAJ

"Kişilik haklarını zedelediği" gerekçesiyle programın bir bölümünün değil, tümünün yayınlanmamasını istemişti.Sayan'ın bu talebi, TRT yönetimi tarafından kabul edilmedi.

Ancak program yayına hazırlanırken Akman'ın sorularından bir bölümünün banttan makaslandığı iddia edildi.

İşte Seda Sayan'ın röportajından çıkarıldığı öne sürülen o bölümler

* Seda Sayan'ın "Nikahsız beraberliğim olmadı hepsiyle evlendim" sözlerine Nuriye Akman "Yapmayın nikahsız beraberlikleriniz var Maksun Kırmızıgül ve Nihat Doğan" diye karşı çıktı.Bunun üzerine Sayan da "Onlarla da nişanlıydım" diyerek yanıt verdi.

* Akman'ın "Oğlunuz Oğulcan kendisinden 20 yaş büyük bir kadınla birlikte olursa tepkiniz ne olur?" sorusuna Seda Sayan "Ben hiçbir zaman
kendimden 20 yaş küçük biriyle birlikte olmadım. Aramda en fazla 10 yaş oldu."

* "Oğlunuz evlilik kararı vereceği zaman sizi mi örnek alır babasını mı?" sorusu ve cevabı da banttan tamamen çıkarıldı.

* Nuriye Akman'ın " Programınızda önce şarkı söylüyorsunuz sonra acı bir haber veriyorsunuz Bu şizofrenik bir durum değil mi?" sorusu da cevabıyla birlikte makaslandı.

* Seda Sayan'ın annem ameliyat olurken bile programa çıktım cevabına Nuriye Akman "Benim yakınlarımdan birine bir şey olsa çıkmam" diye karşılık verdi.
Bunun üzerine Sayan" Artık Atatürk'ün bile yası tutulmuyor sen ne diyorsun bacım" dedi.

Tüm bu bölümler Nuriye Akman'ın röportajından çıkarıldı. (Vatan)

TRT'nin Seda Sayan röportajında makasladığı diyaloglar