Trudeau, G7'ye 'yaklaşamadı'
ensonhaber.com

Almanya, ABD, İngiltere, Japonya, Fransa, Kanada ve Avrupa Birliği (AB) liderlerinin, İtalyanın ev sahipliğinde buluştuğu 43. G7 Liderler Zirvesi'ne Kanada'nın genç başbakanı Justin Trudeau damga vurdu.

G7, TRUDEAU'YU 'DIŞLADI'

Giydiği pembe çorabıyla büyük ilgi toplayan Trudeau, bu kez dışlandığı G7 liderlerinin arasına girmek için uyguladığı yöntem dikkat çekti.

Yavaş adımlarla yanaşan Trudeau sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

Trudeau G7'ye yaklaşamadı VİDEO

Trudeau, G7'ye 'yaklaşamadı'

TRUMP'TAN HELİKOPTER YORUMU

İtalya'nın Sicilya Adası'ndaki Taormina'da dün sona eren G7 Liderler Zirvesi'ne tokalaşmaları, Karadağ Başbakanı Milo Dukanoviç'i itmesi ve Paris İklim Anlaşması konusundaki uzlaşmacılıktan uzak tavrıyla damga vuran ABD Başkanı Donald Trump da, 'giderayak' yine adından söz ettirdi.

Sigonella'daki ABD deniz üssünde dün askerlere hitap eden Trump, Kanada Başbakanı Justin Trudeau'dan 'Kanada'dan Justin' diye bahsedince sosyal medya Kanada'daki 'Justin bolluğunu' hatırlattı.

"KANADA'DAN JUSTİN DE OLABİLİR..."

Trump, konuşma yaparken üzerlerinden geçen bir helikopteri işaret edip şunları söyledi: "Şu helikopterin kimleri taşıdığını tahmin etmeye çalışıyorum. Japonya Başbakanı Şinzo Abe olabilir. Kanada'dan Justin de olabilir. Harika insanlar. Bu hafta bir sürü iyi arkadaş edindik."

Trudeau, G7'ye 'yaklaşamadı'