Tuba Ünsal: Erkekler benim çalışkan halimi sevdi
ensonhaber.com

Tuba Ünsal: Erkekler benim çalışkan halimi sevdi

Tuba Ünsal, Hello! dergisi için kaleme aldığı yazıda, son 11 yılda özel hayatında hayli yol kat ettiğini yazdı. Yazısında erkekleri de konu alan Ünsal, sorunsuz ilişkilerinin sırrını da anlattı: Çalışkan halimi sevdiler...

Tuba Ünsal: Erkekler benim çalışkan halimi sevdi

"ERKEKLER BENİM ÇALIŞKAN HALİMİ SEVDİLER"

“11 yılda bu konuda oldukça mesafe kaydettiğimi düşünüyorum. Bazen bana soruyorlar ‘Sen hep çok güzel ilişkilerin içinde oldun, bunun sırrı ne?’ diye. Benim hep bir telaşım vardı. Ara vermeden yıllarca dizi, film, program Allah ne verdiyse yaptım. Erkekler bence benim bu meşgul, müdanasız, çalışkan ve kendilerine muhtaç olmayan hallerimi sevdiler.”

Tuba Ünsal: Erkekler benim çalışkan halimi sevdi

"EN BÜYÜK AŞKIM KENDİM OLDUM"

“Eski aşklarıma saygım sonsuz ama benim en büyük aşkım kendim oldum, sonra da Mirgün” diyen Tuba Ünsal, oğlu Civan’ın babası Mirgün Cabas’a olan aşkından da söz etti:

"ÖZGÜR KIZ GİTTİ, KÖR KÜTÜK AŞIK KIZ GELDİ"

“Bir gün öyle şıp diye karşıma bir prens çıkmadı, yıllarca gözümün önündeydi de ben göremedim. Sonra bir günde başka bir şeye döndü ve o benim prensim oldu. Mirgün, benim kocaman kocaman ettiğim bütün laflarımı bana bir güzel yediren adam oldu. O kendine güvenli özgür kız gitti ve sevgilisine körkütük aşık, evlenmek için yanıp tutuşan kız oldum."

Tuba Ünsal: Erkekler benim çalışkan halimi sevdi

"EN BÜYÜK KAZANCIM KOCAM"

"Allah’tan bu değişim çok hızlı olmadı da onun da bana körkütük aşık olması için herhangi bir engel kalmadı. İşte benim hayatımda 11 yılda yaşadıklarım değil de en çok aşk karakterimi değiştiren şey oldu. Önce çok iyi arkadaş olduğum sonra da çok aşık olduğum bu adamla ilişkimde çok şanslıyım ki o da beni beğendi ve izdivacımıza bir mani kalmadı. 2013 yılında Berlin’de evlendik, mutlu mesut çocuklarımızla, aşkla yaşıyoruz. Şu hayattaki en büyük kazancımdır kocam.”

"KENDİNİZ OLUN, ÇAT DİYE AĞZINIZA GELENİ SÖYLEYİN"

Tuba Ünsal, genç kızlara da tavsiyelerde bulundu: “Bence kızlar, bir erkeğin size sırılsıklam aşık olmasının asıl nedeni, hiçbir şey yapmamanız yani kendiniz olmanız. Öyle olduğu gibi, çat diye ağzına geleni söyleyen, deli ruhlu olmanız. İnsan kendini sevince, kendine değer verince hele bir de kimseye muhtaç olmayınca yanındaki seni elde tutmak için elinden geleni yapıyor.”