Tuba Ünsal’ın sevgilisinden açıklama
ensonhaber.com

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı’nın yakın arkadaşı olan model Elisabeth Mas ile Türk eşi Caner Karaloğlu boşanıyor. Ayrılığın sebebi ise Karaloğlu’nun eşine ihanet etmesi olarak belirtiliyor.

Tuba Ünsal’ın sevgilisinden açıklama

TUBA ÜNSAL’DAN HÂLÂ SES YOK

İddialara göre ihanetin sebebi Tuba Ünsal. Caner Karaloğlu ile uzun zamandır birlikte olduğu söylenen Ünsal’ın ilişkisi, geçtiğimiz günlerde ayyuka çıkmış, ikili bir kafede otururken görüntülenmişti. Sosyal medya hesaplarını sık sık kullanan oyuncudan hâlâ ses çıkmazken, Caner Karaloğlu'ndan önemli bir açıklama geldi.

Tuba Ünsal’ın sevgilisinden açıklama

KIZLARI İÇİN ARKADAŞ KALACAKLAR

Caner Karaloğlu, Instagram hesabı üzerinden çıkan haberlere yönelik yaptığı açıklamada, “Hukuksal olarak eylül ayında başlayan ama evveline dayanan boşanma sürecimizi arkadaşlarımızla paylaşmak istedim. Bundan böyle Mia için arkadaş olarak kalmaya devam edeceğiz. Çok fazla soran arkadaşım oldu, topluca cevap yazmak istedim.” ifadelerine yer verdi.

Tuba Ünsal’ın sevgilisinden açıklama

YAKIN ARKADAŞ TAVSİYESİ

Bilindiği gibi Caner Karaloğlu'nun eşi model Elisabeth Mas, Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı’nın yakın arkadaşı. Hatta öyle ki durumdan haberi olan Şeyma Subaşı, arkadaşının bir an önce boşanması için elinden geleni yaptı. İddialara göre Mas’ın boşanmasını, Subaşı tavsiye etti. Konuyla ilgili, ne Subaşı ne de Elisabeth Mas’tan herhangi bir açıklama henüz yok.

Tuba Ünsal’ın sevgilisinden açıklama

HEDEF GÖSTERDİ

Ünlü model Elisabeth Mas ise daha önceki açıklamasında, kendisi tarafından herhangi bir ihanet suçlamasını kabul etmediğini söylemiş, "Bu sürece benim tarafımdan üçüncü bir kişi dahil olmamıştır." diyerek eşi Caner Karaloğlu’nu işaret etmişti.

Tuba Ünsal’ın sevgilisinden açıklama

TÜRKİYE'Yİ TERK ETTİ

Öte yandan yaşanan bu gelişmelerden dolayı derin üzüntü duyduğu öğrenilen model Elisabeth Mas, Türkiye'yi terk etti. Türk eşi için İstanbul'a yerleştiğini daha önce defalarca söyleyen Mas, yaşadığı bu olayların üzerine daha fazla Türkiye'de kalamayacağını belirterek, ülkeden ayrıldı.