Tuğçe Kazaz kimdir

Tuğçe Kazaz kimdir26 Ağustos 1982 tarihinde Balıkesir'de dünyaya geldi. İstanbul Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde öğrenim gördü.

2001 yılında Miss Turkey güzellik yarışmasında birincilik elde etti. Kazaz, 183 cm boyunda, 88-61-92 ölçülerindedir. 7 sene profesyonel olarak basketbol oynamıştır. Yurt içi ve yurt dışında bir çok ünlü markanın yüzü olan Tuğçe Kazaz, 12 yıldır mankenlik, modellik ve oyunculuk yapmaktadır. Kampüsistan isimli dizide, Loafing and Camouflage: Sirens in the Aegean adlı Yunan filminde, daha sonra Can-2007 ve Cin geçidi-2009 filmlerinde oynadı.

Türkiye güzeli unvanı, şöhretin kapılarını açtı. İlk popüler aşkını şarkıcı Kenan Doğulu'yla yaşadı. Uzun süren ve evliliğe gittiği düşünülen ilişkileri bir anda bitti. Ardından Sezen Aksu'nun müzisyen oğlu Mithat Can'la birlikte olmaya başladı. Bu ilişkisi bir önceki kadar uzun sürmeden bitti. 2005 yılında George Seitaridis ile evlenmeden önce Ortodoks oldu ve Maria Seitaridis ismini aldı. Yunanistan'a yerleşti ve oyunculuk kariyerini geliştirmek istedi. Kocasından boşanma kararı aldığında Türkiye'ye döndü. Türkiye'de tekrar modellik yapmaya başlayan Kazaz boşandıktan sonra Budist olmaya karar verdi. Hizmetçi muamelesi görünce Budizmi bırakarak İslamiyet'e döndü. Tekrar Müslüman olduktan sonra gece hayatını, alkolü ve sigarayı bırakma kararı aldı.

Kazaz bir dönemin en cesur modellerinden biriydi. Amerika'da ve Paris'te modellik yapan az sayıdaki modelden biri olarak ani bir kararla podyumu bıraktı. En son bir tesettür defilesine çıkan Kazaz, bundan böyle işinde ya da özel hayatında dekolte giymeyeceğini açıkladı.