Tümer Metin Soma Spor Yönetim Kurulu'na girdi

Tümer Metin Soma Spor Yönetim Kurulu'na girdi

“Soma Spor” ve “Her şey Soma için” temalı sosyal ve ekonomik gelişim projeleri kapsamında bölgeye yatırımların startı verildi.

Manisa'nın Soma İlçesi'nde meydana gelen maden faciasının ardından tüm Türkiye yardım için seferber olurken, bir destek de Beşiktaş Kulübü'nün eski yöneticisi, iş adamı Sinan Vardar'dan geldi.

"HER ŞEY SOMA İÇİN"

Bölgesel Amatör Ligi 8. Grup'ta mücadele eden Soma Spor'un yeni başkanı olan ve yönetim kurulunu önemli isimlerden kuran Vardar, “Soma Spor” ve “Her şey Soma için” temalı sosyal ve ekonomik gelişim projeleri kapsamında bölgeye yatırımlar yapacaklarını belirtti.

Sinan Vardar, “Soma Spor'daki görevimiz başladı. Öncelikli olarak amacımız Soma Spor'u el birliği ile kalkındırmak ve layık olduğu en iyi yere getirmek. Yaşanan facianın ardından yaraları biraz sarmak adına projeler hazırladık. Tesisleşmeye destek vermeyi amaçlıyoruz. 15 bin kişilik bir stat projesi çizdirdik. Atletizmin yanı sıra diğer branşlarda ve ayrıca eğitim konusunda destek olacağız” diye konuştu.

MURAT YALÇIN DA YÖNETİM KURULU'NDA

Soma Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Vardar, yaşanan faciadan yaralı olarak kurtulan, ambulansta “Sedye kirlenmesin” diyerek çizmelerini çıkarmak isteyen Murat Yalçın'dan çok etkilendiği için ekibiyle böyle bir projeye başlama kararı aldığını söyledi.

Vardar, Murat Yalçın'ı Soma Spor Yönetim Kurulu'na aldığını da belirtti ve “Her faaliyette, yaptığımız her projede Murat kardeşimiz bizimle birlikte olacak. Maçları benim yanımda izleyecek. Beni bu işe teşvik eden Murat Yalçın'dır” ifadelerini kullandı.

Soma Spor Yönetim Kurulu'nda ayrıca Beşiktaş ve Fenerbahçe'de forma giymiş madenci bir babanın oğlu olan Tümer Metin'in yanı sıra Rıdvan Dilmen, İbrahim Üzülmez, Suat Kaya gibi önemli isimlerin de yer aldığı açıklandı.

Tümer Metin Soma Spor Yönetim Kurulu'na girdi