Tunceli'de HDP'li vekiller teröristlerin cenazesinde

TUNCELİ

Tunceli'de polis merkezine düzenledikleri silahlı saldırıda güvenlik güçlerince etkisiz hale getirilen 2 teröristten birinin cenazesine HDP Tunceli milletvekilleri Alican Önlü ve Edibe Şahin ile DBP'li Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Ali Bul katıldı.

Tunceli kent merkezindeki Şehit Nahit Bulut Polis Merkezine 4 Eylül'de uzun namlulu silahlarla saldırı gerçekleştiren ve güvenlik güçlerince etkisiz hale getirilen teröristler Baran Çetinkaya ve Rıdvan İpek'in cenazeleri, Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı morgundaki otopsinin ardından ailelerine teslim edildi.

TERÖRİSTLERİN CENAZESİNDE HDP'Lİ VEKİLLER

Çetinkaya'nın Tunceli Cemevi'ndeki cenaze törenine, HDP Tunceli milletvekilleri Alican Önlü ve Edibe Şahin ile DBP'li Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Ali Bul da katıldı. Baran Çetinkaya'nın cenazesi, defnedilmek üzere Mazgirt ilçesine bağlı Karabulut köyüne götürüldü. Teröristlerden Rıdvan İpek'in cenazesinin ise Erzurum'un Karaçoban ilçesine bağlı Kırımkaya Mahallesi'nde DBP'li Karaçoban Belediye Başkanı İrfan Sarı'nın da katılımıyla defnedildiği öğrenildi.

Tunceli'de HDP'li vekiller teröristlerin cenazesinde