Turgut Özal ölümünün 21. yılında anılıyor İZLE

Turgut Özal ölümünün 21. yılında anılıyor İZLE

Törene Turgut Özal'ın eşi Semra Özal ile oğlu Ahmet Özal başta olmak üzere Özal ailesinin üyeleri , bakanlar, çeşitli siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Yürümekte zorlanan Semra Özal anıt mezara özel asansörle indirildi.

TURGUT ÖZAL

Turgut Özal ölümünün 21. yılında anılıyor İZLE

Turgut Özal ölümünün 21. yılında anıldı İZLE

AHMET ÖZAL İDDİALARINI SÜRDÜRDÜ

Ahmet Özal aradan geçen 21 yıla rağmen babasının yerinin doldurulamadığını söylerken, "Herkes hala her gün onu anıyor" dedi. Babasının ölümü üzerine şaibelerin devam ettiğini söyleyen Özal, "Açılan davalar, adli tıp raporu üzerine oynanan oyunlar olduğu biliniyor. Raporun eksik parçaları var. Birileri engellemeye çalışıyor. Kimlerin engellediğini bilmiyorum. Bir gün ortaya çıkacaktır, bunları kimin engellemeye çalıştığı..." şeklinde konuştu.

Torunundan Turgut Özal'a çiçek İZLE

ASIR GİBİ

Semra Özal da aradan geçen 21 yılın kendisi için bir asır gibi olduğunu söyleyerek, " Yerinin doldurulması imkansız, dolmadı, dolmaz da..." diye konuştu. Törene Turgut Özal'ın eşi Semra Özal ile oğlu Ahmet Özal başta olmak üzere Özal ailesinin mensupları, AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, çeşitli siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Yürümekte zorlanan Semra Özal anıt mezara özel asansörle indirildi.

ÇAVUŞOĞLU ADNAN MENDERES'İN MEZARINDA DUA ETTİ

Bakan Çavuşoğlu anıt mezardan ayrılırken hemen yanında bulunan Adnan Menderes'in anıt mezarına da uğrayıp dua etti. Ziyaretin ardından kısa bir açıklama yapan Çavuşoğlu, Özal'ın Türk milleti tarafından unutulmayan bir lider olduğunu söyleyerek , "Milletin evladı olmuştur. Biz de onun açtığı ufukta Türkiyemizi daha ileriye götürebilmek için çalışıyoruz" dedi.