Twitter, yeni basitleştirilmiş tasarıma geçiyor
ensonhaber.com

Twitter'ın bilgisayarlar için olan web sürümü, çok yakında yeni bir tasarıma geçecek. Twitter'dan yeni tasarım için henüz bir tarih verilmese de bazı kullanıcılar zaten yeni tasarıma geçmiş durumda. Twitter CEO'su Jack Dorsey'den gelen yeni bir yorum, Twitter uygulamasında yapılacak değişikliklere de işaret ediyor.

twitter

Twitter'ın yeni tasarımında, üç yerine iki sütunlu düzen kullanılacak. Ana sütunda tweet akışı yer alırken, sağdaki sütunda ise trend listesi ve önerilen kullanıcılar yer alıyor.  Sadece tasarıma odaklı olmayan bu yeni güncelleme, ayrıca tweetlerinize kolayca ekleyebileceğiniz bir emoji kısayolu da içeriyor. Bazı klavye kısayollarının geliştirilmesi ise gelen yeni özellikler arasında bulunuyor.

twitter

Diğer ortaya çıkan bilgilere göre ise, mobil uygulamada olduğu gibi birden fazla hesap arasında geçiş özelliği de Twitter'ın web sürümüne gelecek. Twitter'ın yeni tasarımının sizin için kullanımda olup olmadığına bakmak için ana sayfadaki sağ üstte bulunan profil resminize bir kez tıklayın ve açılan menünün en altında bulunan 'Yeni Twitter'ı dene' menüsüne giriş yapın.