Twitter'da hile kullananların takipçisi sıfırlanıyor

Twitter'da hile kullananların takipçisi sıfırlanıyor

Twitter'da kullanıcıların en büyük arzuları elbette daha fazla takipçiye ulaşmak. Bunun için parayla servis yapan takipçi siteleri bir yana Twitter'da bulunan bir açık sayesinde takipçi sayısıyla kolayca oynanabiliyor. Twitter'ın başına bela olan bu yeni açığı kullananlar kolayca takipçi sayısını artırabiliyor.

NASIL YAPILIYOR

Bunun için öncelikle yepyeni bir hesap açıyorsunuz. Bu hesap ile herhangi bir Twitter adresini (örneğin kendi hesabınız) açıyorsunuz. Ardından web tarayıcınızın konsol bölümünü açarak(F12 butonu ile) girdiğiniz bir kodu tekrar tekrar giriş yapıyorsunuz. Bu kod sayesinde söz konusu profildeki takipçi sayısı bir anda 50 ila 1000 arasında artabiliyor.

SADECE SAYI DEĞİŞİYOR

Ancak bu açık kullanıcıya gerçekten takipçi kazandırmıyor; sadece sayıyla oynuyor. Yani sizi en son takip eden kullanıcıların listesinde herhangi bir değişiklik olmuyor; sadece rakam şişiriliyor. Ancak bu bile sizin takipçi sayınızın yüksek görünmesine engel olamıyor.

TWITTER YAKALARSA HESABINIZI KAPATABİLİYOR

Twitter açığın farkında; ancak henüz kapatabilmiş değil. Twitter bu tür bir aktiviteyi yakaladığında takipçi sayısını sıfırlıyor hatta hesapları tamamen kapatabiliyor.