Uber, yeni özelliği ile ulaşımda lider olmak istiyor
ensonhaber.com

Uber, bir şehirde yolculuk yapmak istediğinizde aklınıza gelen ilk şirket olmak istiyor. Yolcuların yalnızca kendi servislerini kullanmadığının farkında olan şirket, toplu taşıma araçlarının da tercih edilebileceğinin farkında.

Uber, otomobil ile yolcu taşımacılığının yanı sıra elektrikli bisiklet ve scooter alanlarına da yatırım yapıyor. Kapsamını daha da genişleten Uber, Colorado'da, uygulamasına güzergahlar ve zamanlar için bilgi ekleyerek, toplu taşıma ile ilk entegrasyonunu açıkladı.

Toplu taşıma güzergahlarını ve otobüs sürelerini kendi uygulamasına ekleyen şirket, yolculara şirket haricinde de yardımcı olmak istiyor.

TOPLU TAŞIMA BİLGİLERİ UBER UYGULAMASINDA

Şirket, bunu gerçekleştirmek için Denver Bölgesel Ulaşım Bölgesi (RTD) ile bağlantı kurdu ve otobüs ve tren bilgileri, transit veri şirketi olan Moovit tarafından sağlandı.

Bölge sakinleri, artık Uber uygulamasından bütün toplu taşıma araçlarının bilgilerini görebiliyor ve seyahatlerini ona göre planlıyor.

Uber uygulamasına girildiğinde hedef rota oluşturulduktan sonra, Uber taşıma seçeneklerine ek olarak diğer toplu taşıma araçlarının kalkış ve varış süreleri de yolculara gösteriliyor.

UBER HER YERDE OLMAK İSTİYOR

Uber'in, otobüslere ve trenlere dair bilgilerle insanlara yardım etmesi size biraz garip gelebilir, ancak şirket toplu taşıma kullanan yolculara her zaman bir Uber seçeneğinin var olduğunu göstermek istiyor.

Ayrıca bu hizmet, Uber müşterilerinin dışında toplu taşımayı kullanan yolcuların da Uber uygulamasına girip kullanması anlamına geliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji