Üç büyükler Gökhan İnler'i deneyip beğenmemiş

Üç büyükler Gökhan İnler'i deneyip beğenmemiş

İtalya Serie A'da Napoli forması giyen ve İsviçre Milli Takımı'nın kaptanlığını yürüten Gökhan İnler, önemli açıklamalarda bulundu.

Çizme basınına konuşan ve özel hayatı ile ilgili içten açıklamalarda bulunan İnler, "Türkiye'de doğdum ama İsviçre'ye çok şey borçluyum. Çünkü ailemin hayatını değiştirdi" derken, geçmiş yıllarda Türk takımları ile yaşadığı ilginç anılara değindi.

Gökhan, İsviçre kampı sırasında Fenerbahçe denemelerine katıldıklarını ifade ederken, "20 yaşındaydım ve Basel genç takımında oynuyordum. Denemeleri geçtik. Daum bize sözleşme imzalayacaklarını söyledi. Çok mutluyduk. 4 yıllık anlaşmıştık. İstanbul'a gidecektim. Ancak bu imzalar hiç atılmadı ve bize gitmemiz gerektiği söylendi. Büyük hayal kırıklığına uğradım." şeklinde konuştu.

"YAŞANANLAR BENİ GÜÇLENDİRDİ"

F.Bahçe'nin ardından ikinci hayal kırıklığını G.Saray'la yaşayan Gökhan o dönemi de şu şekilde anlattı: "2005 yazında çok kötü birkaç gün daha geçirdim. Galatasaray idmanlarına çıkacaktım. Takımın başında Hagi vardı. Bana sahaya çıkma izni vermedi."

Gökhan bir de Beşiktaş macerası olduğunu anlattı: "Beşiktaş'ın başında Del Bosque vardı ve bana Sergen Yalçın'ın 10 numaralı formasını verdi. Ancak işler yolunda gitmeyince yeni bir acıyla daha karşılaştım. Bu yaşananlar beni daha da güçlü birisi yaptı. Sonuçta İsviçre'ye gerçek evime döndüm"

30 yaşındaki futbolcu Türk kulüpleri tarafından beğenilmedikten sonra sırayla Aarau, Zürich, Udinese ve Napoli formaları giydi.