Ülkeye ve istikrara güveniyoruz

ziya yılmaz

İstanbul Üsküdar'da, Validebağ Korusu'nun karşısında yer alan 17 dönüm arsaya markalı konut liginin aktörleri yoğun ilgi gösterdi. 8 Eylül ve 18 Eylül'de yapılan oturumlara 80'nin üzerinde şirket katıldı. Çekişmeli geçen ihale sonunda kazanan ise Dap Holding şirketi Eltes İnşaat/ Eltes-İstlife İş Ortaklığı oldu. Şirket, söz konusu arsada yer alacak projenin satış toplam geliri olarak 810 milyon lira, Emlak Konut GYO payı olarak da yüzde 50.15'e denk gelen 406 milyon 215 bin lira teklif etti.Ülkeye ve istikrara güveniyoruz

LOKASYONUYLA EMSALSİZ KONUMA SAHİP

Anadolu yakasının ikinci en büyük yeşil alanı olan Validebağ Korusu, Koşuyolu ile Üsküdar'ın Acıbadem ve Barbaros mahallelerinin kesiştiği noktada yer alıyor. Koru'nun tam karşısında konumlanan arsadan Boğaziçi Köprüsü'ne direkt bağlanılıyor. Son yılların gözde iş ve yaşam bölgesi olarak nitelendirilen Acıbadem, seçkin projelerle çevrelenmiş elit yaşamın adresi olarak gösteriliyor. Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, çeşitli ilçelerde hayata geçirdikleri projelerin ardından ilk defa yöneldiği Acıbadem bölgesini ‘Anadolu Yakasının Nişantaşı' şeklinde tanımlıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında pek çok ilçede çeşitli arsalar üzerinde çalıştıklarını belirten Yılmaz, proje geliştirirken en önemli kriterlerden birinin lokasyon olduğunun altını çiziyor.

ORMANA KOMŞU, OKSİJENE DOST

Validebağ arsası, adını aldığı korunun tüm nimetlerinden faydalanıyor. Doğal sit alanı olarak ilan edilen koru, doğal güzelliği ve ekosistem olma özelliği ile spor, yürüyüş ve gezinti amaçlı olarak yoğun bir şekilde kullanılıyor. İstanbul'da, şehrin gürültüsünden, kalabalığından ve kirli havasından kaçmak isteyenler için sığınak niteliği taşıyor.

AZ KATLI KONUTLAR YAPILACAK

Askeri alanın dönüştürülmesi ile oluşturulan arsanın üzerinde bulunan Hava Subayları Lojmanları yıkılarak yerine az katlı konutlar yapılacak. İhale bedelinin, az katlı bir projeye nasıl yansıyacağı konusunda hareketlenen kulisler, metrekare satış fiyatını 10 bin doların üzerine taşıyacağı noktasında birleşiyor.

HAVASI BİLE FARKLI

Görülen o ki; geçmişte sultanların yaşadığı bu ayrıcalıklı lokasyon, gelecekte de yine seçkin bir alıcı grubuna hitap edecek. A ve A+ müşteriye yönelik tasarlanması planlanan konutlarda lüksün tüm öğeleri cömertçe kullanılacak. Koru ve deniz manzaralı, asırlık ağaçlarla çevrili, ulaşımı kolay bir lokasyonda, keyifli bir hayatın şifrelerini sunan proje için geri sayım başladı. İstMarina ile 2014 yılının en çok satan projesi ünvanını elinde bulunduran ve En İyi Bina kategorisinde Dünya Ödülü kazanan Dap Yapı'nın, bu kez yatayda coşacağı yeni projesi merakla bekleniyor.