Uludağ'da -15 derecede kayak ve havuz keyfi
DHA

Senelerdir kış turizminin başkenti durumunda olan Bursa'nın Uludağ beldesi tatilcilerin yine uğrak mekanı. Uludağ, kayak ve kış sporlarının yanı sıra havuz ve termalleri ile de dikkat çekmeye başladı.

KAYAK VE SNOWBOARD SONRASI HAVUZ KEYFİ

Yurt dışı ve Türkiye'nin birçok ilinden Uludağ'a gelenler, kayak ve snowboard gibi kış sporlarının yanı sıra kar altındaki sıcak havuza yoğun ilgi gösteriyor.

Uludağ'da bir otelin misafirleri termometreler eksi 15 dereceyi gösterirken, açık alanda 39 dereceye kadar ısıtılan sıcak su havuzuna giriyor.

Uludağ gibi bir kış turizmi merkezinde, açık alanda havuza girmenin çok farklı bir duygu olduğunu söyleyen Belçika'dan tatil için Uludağ'a gelen Kadir Soy, "Aslında kayak yapmak için gelmiştim ama bu havuza girmek de çok güzel bir duygu. Havuzun içinde üşümüyoruz ama çıkınca çok soğuk." dedi.

Uludağ'da -15 derecede kayak ve havuz keyfi ViDEO

Uludağ'da -15 derecede kayak ve havuz keyfi

'DENEYEN TEKRAR GELİYOR'

Açık alanda havuzun Uludağ'da yalnızca kendi işletmelerinde olduğunu söyleyen otel müdürü Murat Pınarcı, "Otelimizdeki misafirlerimiz genelde kayak yapıyorlar ve dış mekan havuzumuzu tercih ediyorlar. Havuzumuz 37 ile 29 derece arasında yapay yollardan ısıtılıyor. Bu farklı bir uygulama haliyle yoğun ilgi görüyor. Deneyen misafirlerimiz tekrar tekrar bu havuza geliyor." diye konuştu.

Günün önemli gelişmeleri VİDEO

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)