Ünlüler Soma'dan kardeş istiyor

Ünlüler Soma'dan kardeş istiyor

Manisa'daki maden faciası sanatçıları da seferber etti. Türkiye'nin en önemli sanatçılarının menajerleri ve basın danışmanları acıya ortak olmak için ilk kez bir araya geldi. Soma'da yaşanan felaket sonrası bölgedeki çocukların geleceği için 'Soma'da kardeşim var' adlı bir sosyal sorumluluk projesinin temelleri atıldı. 19 Mayıs Pazartesi günü Yıldız Parkı Malta Köşkü'ndeki toplantıyla projenin startını verecek olan ekibi, Sinan Akçıl, Deniz Akkaya, Sibel Tüzün, Ekin Türkmen, Demet Akalın, Bengü, Volga Tamöz, Aşkım Kapışmak gibi isimler de yalnız bırakmadı.
Proje sözcüsü Özgür Aras, "İlk kez tüm sektör bir sosyal sorumluluk projesi için bir araya geliyor" dedi.

"SOMA'DAN KARDEŞ EDİNECEĞİZ"

Aras, çok özel çalışma için şunları söyledi: Oradaki kardeşlerimizin psikolojileri çok önemli. Onların acılarına ortak olduğumuzu hissettirmek istiyoruz. Projemize katılmak isteyen herkese Soma'dan kardeş edindireceğiz. Onlara mektup yazıp, hediyeler göndereceğiz. Ziyaret edeceğiz. Amaç sadece parasal yardım değil, onları gerçek kardeşlerimiz yapmak.

"SOMA'DA ASLANLAR GİBİ BİR ERKEK KARDEŞİM OLACAK"

Projenin internet üzerinden duyurulmasıyla birlikte birçok ünlü destek için sıraya girdi. Sinan Akçıl, "Gereksiz tartışmaların arasında içimi en rahatlatacak, işe yarayacak projenin bu olduğuna inandım. Artık benim, her zaman her şeyiyle ilgileneceğim, aslanlar gibi bir erkek kardeşim olacak Soma'da. Onunla omuz omuza yürüyeceğim" dedi. Sibel Tüzün ve Ekin Türkmen ise, 'Kardeşlerimizin her şeyiyle ilgileneceğiz' mesajı verdi.

Ünlüler Soma'dan kardeş istiyor