Ünlüler gayrimenkul yatırımını tercih ediyor

2

Gayrimenkul yatırımı; ünlüler arasında daha çok rağmet görüyor ve tercih ediliyor. Ünlü sanatçıların gayrimenkul yatırımı yaptığı bölgeler arasında İstanbul'da Cihangir ve Beyoğlu başta geliyor. Tanınmış isimlerin, gayrimenkul yatırımı bakımından İstanbul dışında genellikle Ege ve Akdeniz sahillerini tercih ettiği görülüyor.

CİHANGİR VE BEYOĞLU YATIRIMIN GÖZDESİ

Kenan İmirzalıoğlu'nun Marmaris'te de evi var. İstanbul'da başta Cihangir semti olmak üzere genel olarak Beyoğlu ilçesini yatırım üssü haline getirmiş durumda. Ünlü sanatçı, bu bölgede yaptığı yatırımları, satmak ve kiraya vermek dışında, otel ya da mekan olarak da işletmesini yapıyor.

Sertap Erener'in ise Beyoğlu'nda şirketi bulunuyor. Ünlü şarkıcı Tarkan'ın Sarıyer, Tarabya'daki villasına ek olarak Arnavutköy'de tarihi bir köşkü ve Beykoz'da bir çiftliği bulunuyor. New York ve Manhattan'da 5 milyon dolar değerinde bir daireye de sahip.

Ünlüler gayrimenkul yatırımını tercih ediyor

TUBA BÜYÜKÜSTÜN YATIRIMINI YURTDIŞINA YAPIYOR

İbrahim Tatlıses'in İstanbul'da Şişli, Seyrantepe ve Mecidiyeköy'de işyerleri mevcut. Bodrum ve Kuşadası'nda da otelleri olduğu biliniyor.

Tuba Büyüküstün, ortağı olduğu şirketlerin yurt dışındaki uzantıları için Azerbaycan, Kazakistan ve Kırgızistan gibi farklı ülkelerde yatırım yapıyor.