Ünlülerin güzellik sırları

1

ÇAĞLA ŞİKEL'İN GÜZELLİK SIRLARI

Çağla Şikel iki çocuk annesi ve güzelliği ile hala herkesi büyülüyor. Saçları için ayda bir badem yağı bakmı yapan Şikel, saç uçlarından diplerine kadar badem yağı sürüyor ve bir saat kadar bekletiyor.

GÜLBEN ERGEN'İN GÜZELLİK SIRLARI

Gülben Ergen sadeliğin ve doğallığın kadını. Güzellik sırrı ise bal maskesi! Cildini temizlemek ve bakımı yapmak için balın gücünden faydalanıyor. Bal maskesini cildine sürüp 15 dakika kadar bekletiyor ardından da suyla duruluyor.

PELİN KARAHAN'IN GÜZELLİK SIRLARI

Pelin Karahan büyük gözlü bir kadın. Büyük gözlü kadınların göz çevresi yaşlanmaya daha müsaittir. Bu sebeple de Pelin Karahan bol bol kivi maskesi kullanıyor. Bu sayede göz çevresine bol miktarda C vitamini takviye etmiş oluyor.

PINAR ALTUĞ'UN GÜZELLİK SIRLARI

Pınar Altuğ da cilt bakımı için doğallıktan yana olanlarda. İlk olarak kirpiklerine uyumadan önce temiz bir diş fırçası yardımıyla badem yağı sürüyor. Gün içerisinde de en az 15 bardak su içiyor.

AYDAN ŞENER'İN GÜZELLİK SIRLARI

Aydan Şener ay gibi bir ciltle tanınıyor. Cildinin bu güzelliği ise maydanoz kürü sayesinde! Bir tutam maydanozu yarım çay bardağı suda kaynatıp ılınması için bekletiyor ve pamuk yardımıyla cildinize uyguluyor. Maydanoz maskesini gün aşırı kullanıyor. Maydanoz, C vitamini içerir ve cildi yeniler.

SERAY SEVER'İN GÜZELLİK SIRLARI

Seray Sever’in cildi parlak ve gergindir. Cilt güzelliği için yumurta sarısı, badem yağı ve limon suyu kullanan Sever; bu maskeyi haftada bir defa uyguluyor. Maskeyi temizlerken de soğuk su kullanıyor.

ÖZGE ÖZBERK'İN GÜZELLİK SIRLARI

Özge Özberk, güzel cildi ile bizleri kıskandırmaya devam ediyor. Cilt güzelliği için Türk Kahvesinden yararlanan Özberk, ellerinin yumuşacık ve pürüzsüz olduğunu söylüyor. Türk kahvesini afiyetle içtikten sonra kalan telvesini ellerine masaj yaparak sürüyor, ılık suyla duruluyor.

Kaynak: https://www.yuksektopuklar.com/unlulerin-guzellik-sirlarini-acikliyoruz-37909