Uşak'ta Gürcü kadın ilk iş gününde tecavüze uğradı
İHA

Biyoloji mezunu Gürcü asıllı T.G., 2001 yılından bu yana vatandaşlığını taşıdığı Türkiye’de yaşam savaşı verirken Uşak’ın Eşme ilçesinde bir gazinoda iş bularak çalışmaya başladı.

İLK İŞ GÜNÜNDE TECAVÜZE UĞRADI

Çalışmaya başladığı ilk gün gazinoda bir çalışan tarafından darp edilip tecavüze uğrayan T.G., öldüresiye yediği dayak sonrası sol gözünü kaybetti.

KAMYON ŞOFÖRÜ KURTARDI

Tecavüzcüsünün bir anlık boşluğundan faydalanarak kendini can havliyle gazinodan dışarı atan T.G., bir kamyon şoförü sayesinde yeniden hayata tutundu.

TEDAVİ ALTINA ALINDI

Kamyon şoförünün durumu polis ve 112 ekiplerine haber vermesi üzerine kaldırıldığı Eşme Devlet Hastanesinde ilk müdahalesi yapılan T.G., daha sonra Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Uşak'ta Gürcü kadın ilk iş gününde tecavüze uğradı

OLAY ANINI ANLATTI

20 Kasım’dan bu yana hastanede tedavi gören T.G., yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatırken, kimsesiz ve çaresiz olduğunu, kendisine bir yardım eli uzanmasını beklediğini söyledi. Gözyaşları içinde olayın nasıl gerçekleştiğini anlatan T.G., şöyle konuştu: “İş aramak için gitmiştim. O gece işe başladım. Patron beni o gece orada bıraktı. Başka bayanlarda vardı orada 5-6 bayan. Niye beni oraya bıraktı? Patron beni bıraktı o psikopatı getirdi onun yanında kaldım. Bilmiyorum, tanımıyorum, hiç konuşma yok. Beni bu hale getirdi. Ne yaptım ona? Beni dövdü sahne içinde, hiç kimse yoktu. Sonra bana tecavüz etti. Tecavüzden sonra pantolonunu giyerken ben dışarı kaçtım. Bir tarafta yol var bir tarafta tarla. Tarla tarafından kaçtım. Buğdayların içinden koşa koşa kendimi attım yukarıdan. Orada kamyonlar duruyordu. Bir kamyonun kapısına vurdum ‘Abi lütfen yardım et beni öldürüyorlar gazinoda’ dedim. Adam beni kurtardı kapıyı açtı ‘Korkma’ dedi. Hemen polisi, jandarmayı aradı sonrasını bilmiyorum.”

Uşak'ta Gürcü kadın ilk iş gününde tecavüze uğradı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)