Üsküdar spora doyacak

Üsküdar spora doyacak

Ak Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen'in 30 Mart Yerel Seçimleri hazırlıkları sürecinde bahsettiği projelerin detayları bir bir ortaya çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın katılımıyla hizmete açılan Çamlıca Spor Okulu'nun ardından bir spor kompleksi projesi de Ünalan'a yapılacak.

Üsküdar spora doyacak

“Sağlıklı nesiller en büyük eserimiz olacak. Spor tesislerimiz ile spor her kesimin yaşamının bir parçası haline gelecek.” Düşüncesiyle hareket ettiklerini dile getiren Ak Parti Üsküdar Belediye Başkan adayı Hilmi Türkmen, seçimlerden sonra hiç hız kesmeden projelerini hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti. Hali hazırda devam eden projelere yenilerini ekleyerek Üsküdar'a yakışan hizmetlerde bulunacaklarını vurgulayan Türkmen2in gündemindeki projelerden biri de Ünalan Spor Kompleksi.

Üsküdar spora doyacak

Yarı Olimpik Yüzme Havuzu

Bünyesinde, basketbol, voleybol, hentbol sahaları, 700 kişilik tribün, jimnastik salonu, takım soyunma odaları, kapalı otopark, kafeterya, bay-bayan fitness salonları barındıracak olan kompleksin en dikkat çekici noktası 5 kulvarlı yüzme havuzu ve 200 kişilik tribünü. Yeni neslin her branştan spora gönül vermesini dilediklerini söyleyen Türkmen “ 3 tarafı denizlerle çevrili bir ülkeden yüzme şampiyonları çıkmalı. Bunun için de bizler şampiyon adaylarımız için gerekli tüm alt yapıyı hazırlamalıyız. Ünalan Spor Kompleksi'nde yer alacak olan yarı olimpik havuz da bu alt yapı hazırlıklarımızdan sadece biri. Her şey sporcu ve başarılı bir nesil oluşturabilmek için.” Sözleriyle gençlere değer verip, imkanlar oluşturmaya hazır olduklarını vurguladı.

İçerisinde bir çok spor dalına ait alan, dinlenme noktası, kafeterya, ve otopark bulunduracak olan tesis 2016 yılında hizmete girecek.