Uyuşturucu komasına giren iki genç kız parkta bulundu

koma

Selçuklu'nun Feritpaşa Mahallesi'nde bulunan Nene Hatun Parkı'nda meydana gelen olayda, arkadaşlarıyla birlikte önce uyuşturucu haplardan, ardından da alkol alan B.A. (16) ve N.Y., aldıkları maddelerin etkisiyle kendinden geçti.

KOMAYA GİREN KIZIN AĞZINDAN KÖPÜK GELDİ

Genç kızları çimlerin üzerinde yatarken gören vatandaşlar, şüphelenerek durumu polise bildirdi. Olay yerine sevk edilen polislerin uğraşları kızları kendine getirmeye yetmeyince 112 Acil Servis ekiplerine haber verildi. Sağlık görevlileri de genç kızları kendine getirmek için bir süre uğraşırken, muayene sırasında B.A'nın ağzından köpük geldiği görüldü.

Uyuşturucu komasına giren iki genç kız parkta bulundu

TEDAVİSİ HALA SÜRÜYOR

Durumu ciddi görünen N.Y. ise hemen ambulansa alındı. Sağlık görevlisi B.A'yı ne içtiğini öğrenmek için konuşturmaya çalıştı ancak genç kız tepki vermedi. Uzun uğraşlara rağmen kendine gelemeyen B.A.'nın da sağlık ekipleri tarafından ambulansla kaldırıldığı hastanede tedavisi sürüyor. Baygın halde bulunan kızlardan N.Y'yi tanıdığını söyleyen bir genç kız ise, polise bilgi verdi.

Uyuşturucu komasına giren iki genç kız parkta bulundu

"HAP İÇMİŞ GİBİ GÖRÜNÜYORLAR"

Komaya girmeden önce arkadaşlarıyla birlikte parkta oturdukları sırada yanlarına gittiklerini söyleyen genç kız, "Alkol içerken durumları çok kötüydü. Ayıltmaya çalıştık, kaldırdık. Yanımızda da bir abi vardı. Beraber dükkana götürdük. Ayıltmaya çalıştık. Hap içmiş gibi görünüyorlar. Benim arkadaşım hap içen biri değil ama içki içtiklerini gördüm” dedi. Genç kız ve yardım ettiğini söylediği erkek arkadaşı, daha sonra bilgisine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

Uyuşturucu komasına giren iki genç kız parkta bulundu