Uzun ekranlı Xperia XA3'ün yeni görüntüleri ortaya çıktı
ensonhaber.com

Sony, uzun ekranlı Xperia XA3'ü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Sony Xperia XA3 hakkında yeni sızıntılar ve cihazın farklı sürümleri ortaya çıkmaya başladı. İşte Sony'nin yeni Xperia XA3 hakkında bilmeniz gereken her şey.

Sony, gün geçtikte büyüyen akıllı telefon pazarında tutunabilmek için dikkatleri üzerine çekmeye çalışıyor. Şirket, 21:9 gibi uzun bir ekran oranına sahip Xperia XA3'ü piyasaya sürecek.

xperia xa3

ÜST ÇERÇEVE DİKKAT ÇEKİYOR

Günümüzde neredeyse çerçevesiz ekranları görmemze rağmen Sony, bu telefonda ön kamera ve hoparlörün bulunduğu bir üst çerçeve kullanacak. Yeni ortaya çıkan görüntüler Sony Xperia XA3'ün tasarımını net bir şekilde gösteriyor.

Görüntülere baktığımızda telefonun alt kısmında biraz siyahlık olduğu görülüyor. Bu da uygulamaların 21:9 gibi uzun bir ekran için tasarlanmamasından kaynaklanıyor olabilir. Sony'nin bu sorunu nasıl çözeceği ise şimdilik bilinmiyor.

sony

DİĞER ÖZELLİKLER

Telefonun, 4GB RAM ve Snapdragon 660 işlemciyle donatılması bekleniyor. Telefon aynı zamanda en az 64GB depolama alanıyla gelecek. Sony Xperia XA3'ün resmi olarak 25 Şubat'ta Barselona'da gerçekleşecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılması bekleniyor.

xperia

Aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber Teknoloji Instagram hesabını takip ederek güncel teknoloji haberlerine anında ulaşın.

@eshteknoloji