Van der Wiel'in kadro dışı kalmasının sebebi ortaya çıktı

Ligde ve Avrupa'da istenen noktadan uzak olan Fenerbahçe'de Gregory Van der Wiel sıkıntısı yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerde Atiker Konyaspor maçı öncesinde de Hollandalı futbolcuyla alakalı sıcak gelişmeler meydana geldi.

PSG'den büyük umutlarla transfer edilen Wiel'in bir türlü beklentileri karşılayamaması, çalışma temposu olarak beğenilmemesi ve olumsuz sonuçlardan sonra bile rahat tavırları; Fenerbahçe Yönetimi'ni harekete geçirdi.

ÖZEL OLARAK ÇALIŞ

27 yaşındaki sağ bek ile kulüp binasında bir görüşme yapan yönetimin, tam gün mesaili bir program önerdiği belirtildi.

Buna göre Van der Wiel'den 09.00-17.00 saatleri arasında Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde kalıp çalışması talep edildi. Ancak tecrübeli yıldızın bu karara tepki gösterdiği ve istemediği ifade edildi.

Van der Wiel'in kadro dışı kalmasının sebebi ortaya çıktı

ROSE BERTHAM UYARISI

Ayrıca sosyal medya konusunda da Hollandalı'ya uyarılar yapıldı. Özellikle kız arkadaşı Rose Bertram ile paylaşımlarda bulunan Wiel'e kritik dönemlerden geçilirken dikkatli olması gerektiği aktarıldı.

Sonuçların iyi olmamasından dolayı taraftarların tepkili oldukları ve bu nedenle paylaşımların farklı tepkilere yol açabileceği vurgulandı.

Van der Wiel'in kadro dışı kalmasının sebebi ortaya çıktı

Hollandalı futbolcu da, 10 gündür sosyal medyadan paylaşım yapmadı. Yaşanan gelişmelerin ardından Hollandalı yıldızın, dünkü çalışmada yer almaması, Manchester maçından sonra Konya'ya da götürülmemesi de dikkat çekti.