Veliefendi'deki silahlı dehşet kameralara yansıdı
İHA

g

Olay, geçtiğimiz günlerde Bakırköy Veliefendi Hipodromu’nun girişinde meydana geldi. İddiaya göre, seyis olarak çalışan Mehmet F., hipodroma gitmek için yürüdüğü esnada otomobiliyle kaldırımı kapatmış olan ve alkollü oldukları iddia edilen 3 kişiden yol vermelerini istedi.

OTOMOBİLLE TAKİP EDİLDİ

Şahısların yol vermemesi üzerine seyis ile şahıslar arasında tartışma çıktı. Tartışma sonucunda şahıslar, seyisi darp ederek ayağından yaraladı. Can havliyle koşarak kendini hipodroma atan seyisi şahıslar otomobille takip etti.

Seyisin hipodroma girdiğini gören şahıslar ile hipodromdaki güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı. Güvenlik görevlileriyle bir süre tartışan şüpheliler, daha sonra otomobile binerek uzaklaştı.

Veliefendi'deki silahlı dehşet kameralara yansıdı VİDEO

Veliefendi'deki silahlı dehşet kameralara yansıdı

SOPA VE SİLAHLARLA GERİ GELDİLER

Şahıslar, otomobille uzaklaştıktan bir süre sonra sopa ve silah alarak tekrar hipodromun girişine geldi. Yeniden güvenlik görevlileriyle tartışan şahıslardan Ramazan Acar (19) görevlilere silah çekti. Tartışmanın devam etmesi üzerine Acar, önce havaya ardından da güvenlik görevlilerine ateş etmeye başladı.

Acar’ın yanında gelen arkadaşı ise sopayla görevlilere saldırdı. Güvenlik görevlerinin de şahıslara karşılık vermesi sonucu Acar göğsünden yaralandı. Ağır yaralanan Acar yanındaki 2 arkadaşıyla birlikte otomobile binerek olay yerinden uzaklaştı. Ardından bindiği otomobille hastaneye götürülen Acar yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Tüm bu yaşananlar ise güvenlik kameralarına an be an yansıdı.

Veliefendi'deki silahlı dehşet kameralara yansıdı

GÜVENLİK GÖREVLİLERİYLE TARTIŞIYOR

Olayın ardından araştırma yapan Bakırköy Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri ve Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Olay günü hipodromda olan şahısların da ifadelerini alan ekipleri, güvenlik görevlileri Metin A., ve Önder E.’yi gözaltına aldı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, 2 şahıs geldikleri otomobilden inerek güvenlik görevlileriyle tartışıyor.

Veliefendi'deki silahlı dehşet kameralara yansıdı

ETRAFA TEDİTLER SAVURDU

Zanlılardan biri havaya ateş ediyor. Sopalı olan şahıs ise görevlilerle tartışmaya devam ediyor. Tartışmanın devam etmesi üzerine silahlı şahıs, hipodromun içerisindekilere nişan alıyor ve silahını sallayarak etrafa tehditler savuruyor. Bunun üzerine gürültüyü duyan hipodrom içerisindekiler de kapıya doğru yöneliyor. Bir süre sonra güvenlik görevlileri kapıyı açarak dışarıya çıkıyor.

Tam bu esnada silahlı olan şahıs, içeriye doğru ateş ediyor. İçeridekiler ise yere yatıyor. Ardından silahını çıkaran güvenlik görevlisi, şahsa ateş ederek bir süre otomobilin peşinden koşuyor. Bu esnada içeridekiler de ellerinde kürekle ve sopalarla dışarıya doğru çıkıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)