Veysel Eroğlu: Belki Kılıçdaroğlu da AK Parti'ye oy verir

c

Edirne Valiliği bahçesindeki törene Bakan Eroğlu'nun yanı sıra Vali Dursun Ali Şahin, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Ali Rıza Diniz, Edirne Belediye Başkanı CHP'li Recep Gürkan ile halk katıldı.

Temel atma töreni öncesi konuşan Bakan Eroğlu, hükümet olarak yaptıklarına muhalefetin hayallerinde bile ulaşamayacağını öne sürdü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Eroğlu, şöyle konuştu:

"BİZ BİR YERE GİDERKEN HİZMETLE GİDİYORUZ"

"Dün akşam Bakanlar Kurulu vardı. Burayla ilgili taşkınları önleyecek Edirne kanalı projemiz var, biliyorsunuz. Kanalla ilgili hızlı şekilde kamulaştırma kararı Bakanlar Kurulu'nda alındı. Bunun hayırlı olmasını diliyorum ve müjdeyi bu şekilde vermiş oluyorum. Ayrıca bugün 40 tane yatırımın temeli atılacak ve tesis yapılacak. Bu tesislerimiz 176 milyon lira değerindedir. Biz bir yere giderken hizmetle gidiyoruz. Bizim yaptıklarımıza muhalefetin hayalleri bile ulaşamaz.

BİZDEN ÖNCE 77 ŞEHİRDE SU YOKTU

Bakın değerli kardeşlerim konuyu sudan açayım. Bizden önce İstanbul hariç 77 şehirde su yoktu. Bütün bu şehirlere suları biz getirdik. Kars, Mersin, Sinop, Şırnak, Sivas nereyi hatırlarsanız. Hatta İzmir'e de biz getirdik. Kılıçdaroğlu getirseydi. 'İzmirliler arsenikli su içiyor Veysel Hoca sen o bölgenin evladısın, derhal su götür' diye talimat verdi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Ben de, 'Emredersiniz efendim' dedim. Biz Manisa'da Gördes Barajı'nı inşa ettik ve suyu İzmir'e götürdük. Bize oy versin ya da vermesinler biz yine hizmet edeceğiz bu ülkeye. İzmir'de çok büyük yatırımlar yapıyoruz, büyük bir seferberlik başlattık. Belki Kılıçdaroğlu da gizlice sandıkta AK Parti'ye oy verecek"

KONUŞMA UZADI, MİKROFONUN PİLİ BİTTİ

Toplu açılış töreni öncesindeki konuşması yaklaşık 1 saat süren Eroğlu'nun kullandığı kablosuz mikrofonun pili bitti. Görevlilerin değiştirdiği mikrofonla konuşmasına devam eden Eroğlu, AK Parti'nin seçimlerde Edirne'de büyük başarı yakalayacağını ifade etti. Konuşmaların ardından Bakan Eroğlu ve beraberindekiler, bazı tesislerin toplu açılışını gerçekleştird  bazılarının da temelini attı. Bakan Eroğlu, törenin ardından AK Parti Edirne Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ederek Edirne'den ayrıldı.