Vivo'nun garip tasarımlı yeni telefonu görüntülendi
ensonhaber.com

Çinli akıllı telefonlar üreticisi Vivo, havalı ama bir o kadar da garip telefon tasarımlarına yabancı değil. Tasarım olarak dünyada birçok ilke imza atan Çinli üretici, bu yıl daha önce hiç görmediğiniz bir tasarıma sahip akıllı telefon üzerinde çalışıyor.

vivo

Akıllı telefon araştırmacıları tarafından ortaya atılan tasarım görüntüleri, Çinli firma Vivo'nun yeni telefonunun tasarımı hakkında bize biraz bilgi veriyor. Kod adı 'Waterdrop' olarak belirlenen yeni telefon, eşsiz bir tasarıma sahip olacak.

vivo

Fotoğrafları inceleyen analizciler, muhtemelen bu akıllı telefonun herhangi bir donanım tuşuna ve bağlantı noktalarına sahip olmayacağını söylüyor. Çinli Vivo firması, şu anda katlanabilir telefonlar hakkında hiç konuşmadı. Bu nedenle bu garip tasarımlı telefonun, katlanabilir bir telefon olabileceği de konuşuluyor.

vivo

Vivo'nun yeni akıllı telefonu hakkında, bu görsellerden başka herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ancak telefonun çok yakın zamanda karşımıza çıkacağı söyleniyor. Akıllı telefon analizcileri, bu garip tasarımlı telefonun akıllı telefon endüstrisinde türünün ilk örneği olacağını garanti ediyor.