Volkan Demirel'den Caner ve Gökhan'a gönderme

Fenerbahçe forması altında 15. sezonunu yaşayan 34 yaşındaki kaptan Volkan Demirel'den Türkiye gazetesine konuştu.

İşte Volkan'ın sözleri:

F.BAHÇE BENİM HAYATIM

"Fenerbahçelilik benim için hayat tarzı" diyen Volkan, "Tatile gittiğimde bile takımı özlüyorum. 3-5 gün kafamı dinliyorum ama 6. gün Fenerbahçe'yi arıyorum. Fenerbahçe benim işim değil, hayatım" ifadesini kullandı.

Volkan Demirel'den Caner ve Gökhan'a gönderme

CANER VE GÖKHAN'A GÖNDERME

Konu Fenerbahçe olunca profesyonel davranamadığını vurgulayan tecrübeli oyuncu, "Ruhen amatör bir futbolcuyum. Çünkü Fenerbahçeliyim. Profesyonel olsam başka şekilde düşünürüm. Bunun örnekleri var ama oralara girmeyelim" sözleriyle eski takım arkadaşları Gökhan Gönül ile Caner Erkin'e göndermede bulundu.

Volkan Demirel'den Caner ve Gökhan'a gönderme

ONUR VE GURUR VERİCİ

"Hayatımda iyi ki yapmışım dediğim şey Fenerbahçe'yi seçmek" ifadesini kullanan Volkan, 40 yaşına kadar forma giymek istediğini dile getirdi.

Faal futbol hayatını noktaladıktan sonra da Fenerbahçe'ye hizmet etmek istediğini belirten Volkan Demirel, "Taraftarı olduğum takımın kaptanı olmak harika bir duygu, onur ve gurur verici. Tribünden gelip, takımda oynayıp takım kaptanlığına yükselmek, 15 sene takımın formasını giymek muhteşem bir duygu. Oynamasam da bu kulübün içerisinde antrenör ya da yönetici olmak istiyorum, kendimi buna hazırlıyorum" diye konuştu.