Volkan Demirel'in vukuatları

Volkan Demirel'in vukuatları

Kralspor.com / Detay Haber

Dün oynanan Türkiye-Kazakistan maçı öncesi Volkan Demirel ile taraftarlar arasında yaşanan olay gündemi meşgul etmeye devam ediyor.

Kale arkasında bulunan taraftarların kendisine küfür ettiği gerekçesiyle soyunma odasının yolunu tutan tecrübeli kaleci, Fatih Terim ile bir görüşme gerçekleştirmiş ve "Taraftar ısınırken bana ana avrat küfrediyor hocam. Ben de bu vatanın evladıyım. Milli forma üzerimdeyken küfür yemek beni çıldırttı" diyerek karşılaşmada oynamak istemediğini söylemişti.

Volkan, bu konuşmanın ardından evine gitmiş, daha sonra F.Bahçe'den takım arkadaşı Emre Belözoğlu ile yeniden stada geri dönmüştü.

Küfürden rahatsız olan Volkan Demirel'in bu şok hareketi tecrübeli eldivenin geçmiş dönemde yaptığı vukuatları akıllara getirdi.

İşte o vukuatlardan bazıları:

HIRVATİSTAN MAÇINDA TARAFTARA KÜFRETTİ

EURO 2012 elemeleri baraj maçında Türkiye ile Hırvatistan ile karşı karşıya gelmiş; farklı mağlubiyet sonrasında oynanan futbola tepki gösteren taraftarlar ile Volkan Demirel arasında tatsız anlar yaşanmıştı.

Milli kaleci, Modric'in şutunu kurtardığı pozisyon sonrası Türk Telekom Arena'daki seyirciler tarafından alaycı bir biçimde alkışlanınca; bu duruma oldukça sinirlenmiş, bunun üzerine taraftarları alkışlayarak ağzından yakışıksız sözler çıkmıştı.

Kale arkası tribünündeki seyircilerle kısa süreli diyalog yaşayan Volkan'ı takım arkadaşları sakinleştirmeye çalışmıştı.

Volkan Demirel'in vukuatları

HAKEME Y...ŞAK DEMİŞTİ

Yıldız futbolcu, 2 sezon önce Aykut Kocaman yönetimdeki Fenerbahçe'nin Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan Bursaspor maçında hakeme küfretmişti.

Volkan Demirel'in vukuatları

SABRİ SARIOĞLU: ANNEME KÜFÜR EDİLDİ

2013 yılında oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Sabri Sarıoğlu ile saha içinde kavga eden Volkan, sarı-kırmızılı futbolcunun annesine küfür etmişti.

Sabri maç sonunda yaptığı açıklamada; "Normalde konuşmayacaktım. Yukarıda Allah var ve ben kendimi biliyorum. Görüntülerde kimin küfür ettiği, kimin saygısızlık yaptığı açık bir şekilde belli. Zaten son dakikaydı. Olmaması gereken yerde sert bir müdahale yaptı. Ben de, 'Ne gerek var, niye böyle yapıyorsun?' diye gayet ılımlı bir şekilde söylerken, anneme ağza alınmayacak şekilde küfürler etti. Düşünün, o gün de Anneler Günü'ydü" şeklinde konuşmuştu.

Volkan Demirel'in vukuatları

''BIRAK YA S... OKEYİNİ''

Yıldız futbolcu, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde kale sahası içinde yerde kalan Demba Ba'ya küfrettiği ortaya çıkmıştı.

Volkan, Demba Ba ile girdiği ikili mücadele sonrasında Ba'ya İngilizce, "Are you okay" (İyi misin?) diye soran Mehmet Topal'a, "Ya bırak ya, s.....m okeyini" demişti.

Volkan Demirel'in vukuatları