Nihat Şahin: Burak'ın pozisyonu penaltıysa futbolu bırakacağım

Volkan Şahin: O pozisyon penaltıysa futbolu bırakacağım

Galatasaray'a 3-2 mağlup olan Mersin İdmanyurdu'nda kaleci Nihat Şahin, karşılaşmanın ardından penaltı pozisyonuna isyan etti, Felipe Melo ve Sneijder'in de maçta küfür ettiğini öne sürdü.

İŞTE NİHAT'IN SÖZLERİ

"Maçın kaderini penaltı pozisyonu belirledi. Bence o pozisyonun uzaktan yakından alakası yok. Ben topa çıkıyorum, tamam topa dokunamıyorum ama Burak bana çarpıyor. Her zamanki gibi kendisini yere atıyor. Bunu bütün Türkiye biliyor. Sabri abi haklısın pozisyon penaltı değil diyor, Burak da oradan gülüyor. Pozisyonun yakından uzaktan penaltı ile ilgisi yok. Biri o pozisyona penaltı desin, 25 yaşındayım, ben kaleciliği bırakacağım. Yazık ya, hakkımızı yediler. 5-0 da öne geçsek, 6-5 mağlup olurduk. Fırat hocaya yakışmadı düdükler. Hakkımı helal etmiyorum. 7.-8. dakikada Melo'nun Güven abiye yaptığı hareket var, direkt kırmızı karttı. Sneijder ile Melo hakeme çok küfür etti, hakem görmedi. Sonra bize daha 3. dakikada 'Nihat topu oyuna sok' Türkiye'de öyle bir oyun anlayışı kalmadı."

DENİZLİ: "BUNA PENALTI DEMİYORSA..."

Öte yandan LigTV'de yorumculuk yapan Mustafa Denizli, maç sonunda "Buna penaltı demiyorsa, Nihat'ın futbolla olan ilişkisini gözden geçirmesi lazım. Burak pozisyon sonrası saha içine bile gelmiyor, topu almaya gidiyor. O kadar emin ki penaltı olduğundan. Burak mecburen Nihat'a dokunuyor. Nihat sen bu pozisyonda Burak'ı sana dokunmak mecburiyetinde bırakıyorsun. Topla temasın yok" diyerek Nihat'ın haksız olduğunu söyledi.

Burak Yılmaz'dan Nihat Şahin'e cevap