WhatsApp'a gelecek karanlık modun görüntüleri ortaya çıktı
ensonhaber.com

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp’a, karanlık mod özelliğinin geleceği herkes tarafından bilinse de bu özellik ile ilgili son zamanlarda herhangi bir bilgi ortaya çıkmamıştı.

Yeni ortaya çıkan bilgilere göre WhatsApp uygulaması, çok yakında karanlık mod özelliğine kavuşabilir. Şirket, WhatsApp Beta sürümü 2.19.139 ile birlikte bütün karanlık mod kodlarını uygulamaya ekledi.

whatsapp

Yukarıdaki WhatsApp karanlık modun görüntülerine baktığımızda, çağrı ve video arama simgelerinin hala yeşil renkte olduğunu görüyoruz. Ancak şirket, karanlık modu bütün kullanıcılar için yayınladığında muhtemel bu simgelerin hepsi beyaz olacak.

WhatsApp karanlık mod özelliği, geliştirilme aşamasında olduğundan henüz kullanıcılar için yayınlanmadı. Şirket, karanlık mod özelliğini ilk olarak Beta test kullanıcıları için yayınlayacak.

WhatsApp Beta test kullanıcısı olmak ve uygulamaya gelen güncellemeleri ilk siz kullanmak isterseniz aşağıdaki videomuza göz atabilirsiniz.

WhatsApp’ı daha kullanışlı hale getirecek 3 yöntem YouTube'dan İZLE

Daha fazla video için Ensonhaber YouTube kanalını takip edebilir ve bize destek olabilirsiniz. Aynı zamanda aşağıdaki bağlantıdan Ensonhaber ve Ensonhaber Teknoloji Instagram hesaplarını da takip etmeyi unutmayın.

Ensonhaber Ensonhaber Teknoloji