Xiaomi'nin katlanabilir telefonunun gerçek videosu yayınlandı
ensonhaber.com

2019 yılından itibaren katlanabilir telefon haberlerini sık duymaya başladık. Özellikle Samsung ve Huawei gibi büyük akıllı telefon üreticileri, ilk katlanabilir telefonlarını piyasaya sürmek için gün sayarken, bir hamle de Xiaomi'den geldi.

Geçtiğimiz haftalarda Twitter'da paylaşılan ve Xiaomi'ye ait olduğu söylenen katlanabilir telefon videosunu sizlerle paylaşmıştık. O görüntüler hakkında birçok iddia ortaya atılsa da artık Xiaomi'nin katlanabilir telefonunun gerçek görüntüleri var. Aşağıdaki videoda, Xiaomi başkanı ve aynı zamanda şirketin kurucu ortaklarından olan Lin Bin, Xiaomi'nin katlanabilir telefonunu kullanırken görülüyor.

Xiaomi'nin katlanabilir telefonunun gerçek videosu yayınlandı VİDEO

Xiaomi'nin global sözcüsü Donovan Sung tarafından Twitter'da paylaşılan yukarıdaki video, Xiaomi'nin katlanabilir telefonunun ilk görüntüleri olarak karşımıza çıkıyor. 3:2 en-boy oranına sahip oldukça büyük görünen telefon, sağ ve sol kısımlarından arka doğru katlanabiliyor.

ÇOK YAKINDA KARŞIMIZA ÇIKACAK

MIX Flex veya Dual Flex olarak adlandırılması beklenen telefonun, gerçek ismi henüz kesinleşmese de Xiaomi, kullanıcılardan telefon için isim önerileri alıyor. Telefonun ne zaman tanıtılacağı henüz bilinmese de çok yakın bir zamanda kullanıcılar ile buluşması planlanıyor.