Ya Nasip Ya Kısmet izleyiciyle buluşacak
AA

Ya Nasip Ya Kısmet izleyiciyle buluşacak

Senaryosunu Mehmet Hacivat Çelebi'nin yazdığı film, "TRT Ev Sineması" kuşağında ekranlara gelecek.

Filmin başrol oyuncusu Hasan Kaçan AA muhabirine yaptığı açıklamada, televizyon filmi olmasına rağmen, ortaya sinema filmi kalitesinde bir iş çıktığını söyledi.

"Ya Nasip Ya Kısmet"in yaklaşık 3 haftada çekildiğini aktaran Kaçan, "Oldukça sıcak, içten ve bizden bir film oldu. Son derece yerli ve bizim insanlarımızla, bizim toprağımızda geçen, tatlı, duygusal, aynı zamanda komik bir hikaye. Komedi olsun diye değil, hayatın kendi içerisindeki mizahı, kendi içerisindeki komiklikleri tespit edip ortaya koyan bir film." dedi.

TRT filmi Ya Nasip Ya Kısmet fragmanı

BİR RÜYA İLE DEĞİŞEN HAYATLAR

Yönetmen koltuğunda Gökmen Tosun'un oturduğu filmin konusu ise özetle şöyle:

"Anadolu'nun sıcak, kurak ve ücra bir kasabasında yaşayan Ahmet, başına gelen aile trajedisinden sonra kendini avutmaya çalışmaktadır. Ahmet'in yeğeni Yiğit, bir yandan işlerini büyütmek için her şeyi yapmakta, bir yandan da Aysel'i elde etme hırsı yüzünden kasabanın huzurunu kaçırmaktadır. Kasabanın sakin hayatında yolunda gitmeyen bir şeyler vardır. Ahmet bir gece gizemli bir rüya görür ve her şey değişir."

Hasan Kaçan'ın "Şerbetçi Ahmet" karakterini canlandırdığı filmde ayrıca, Erdem Akakçe, Turgay Tanülkü, Bengi Öztürk Orhun ve Mehmet Emin İnci rol alıyor.

Yapımcılığını Muharrem Muhsin Aydın'ın üstlendiği "Ya Nasip Ya Kısmet", yarın akşam 20.00'da TRT 1 kanalında izlenebilecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)