Yağmur Atacan'ın saldırganı yakalandı

Yağmur Atacan'ın saldırganı yakalandı

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ'un oyuncu eşi Yağmur Atacan'a silahlı saldırı düzenleyen saldırgan Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.

Yağmur Atacan, Etiler Ülgen sokakta bulunan işyerinden dışarı çıkarken silahlı saldırıya uğramıştı. Atacan, park halinde olan aracına bineceği sırada, motosikletli bir kişi tarafından ateş açılmış, silahlı saldırıda mermi aracın ön sol camından girip arka sağ camdan çıkmıştı.

KADIN MESELESİ YÜZÜNDEN VURDUM

Olayla ilgili soruşturmayı yürüten Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerinin çalışmasında saldırıyı gerçekleştiren zanlı yakalandı. Gözaltına alınarak emniyete götürülen zanlı, buradaki işlemlerinin ardından bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Adliyedeki sorgusu sırasında konunun "kadın meselesi" olduğunu söyleyen zanlının zaman zaman çelişkili ifadeler verdiği öğrenildi. Galip T.'nin olayı kadın meselesi yüzünden yaptığını anlattığını ancak konunun detaylarını söylemediği öğrenildi. Galip T.'nin ayrıca Yağmur Atacan'ı daha önce hiç görmediğini söylediği de belirtildi. Galip T.'nin çelişkili ifadeler vermesi üzerine, olayda bir azmettirici olma ihtimaline karşılık soruşturmanın derinleştirildiği öğrenildi.

"PINAR ALTUĞ RUH EŞİM"

Diğer taraftan Galip Topsız'ın, ifadesinde kendisinin Hz. Mehdi olduğunu, Yağmur Atacan'ı da 'Deccal' olarak gördüğünü söylediği de iddia edildi. Topsız, Pınar Altuğ'un ise kendisinin "ruh eşi" olduğunu ve onunla evlenmesi gerektiğini belirtti. Topsız, olay günü Yağmur Atacan'la konuşmaya gittiğini, konuşamayınca da silahla ateş açtığını ifade etti.

Yağmur Atacan'ın saldırganı yakalandı