Yalçın Akdoğan CHP'yi eleştirdi
AA

AKDOĞAN

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Sincan'da AK Parti seçim irtibat bürosunun açılışında yaptığı konuşmasında, ilçede birçok miting yaptıklarını hatırlatarak, Sincanlıların her zaman partilerine sahip çıktığını söyledi. "CHP zihniyetinin, Güney Doğu'da HDP ambalajıyla yutturulmaya çalışıldığını" ifade eden Akdoğan, şunları söyledi;

BATI'DA BUNLAR KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURT

"Güney Doğu'da kapı kapı geziyorlar, milleti tehdit ediyorlar. Batı'da bunlar kuzu postuna bürünmüş kurt, Batı'da Polyannacılık yapıyor ama Doğu'da her türlü zulmü, şiddeti, baskıyı uyguladılar. Bakın, Selahattin Demirtaş, Cumhurbaşkanlığı seçiminde yine o kıbleyi Nişantaşı'na çevirmişti, Nişantaşı cemaati hepsi bir araya geldiler, merkez medya... İki ay sonra milleti sokağa döktü, Kobani olaylarında onlarca insan hayatını kaybetti. 'Oyu 6'dan 9'a çıktı, aman uysallaşmıştır, demokratlaşmıştır'.

MİLLETİ SOKAĞA DÖKTÜ

Öyle bir şey olmadı. Milleti sokağa döktü. Bunlar barajı geçerlerse, demokrasi için çok büyük bir tehlike olacaklar. Çünkü bunlar terör örgütünün vesayeti altında. Bunların örgüt komiserleri var. Millet, oyu siyasetçiye veriyor, örgütün adamı orada ne diyorsa o oluyor, o onu fırçalıyor, o onu azarlıyor. Bu gördüklerinize oy vermiş olmayacaksınız, onların arkasında konuşan Kandil'deki ağababaları, yarın onların dediği olacak."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)