Yankesici Kadıköy Pendik otobüs hattında yakalandı

1

Olay, geçtiğimiz günlerde Kadıköy- Pendik hattında çalışan bir minibüste meydana geldi. İddiaya göre, Anadolu yakasını mesken tutan şüpheli, bu kez Kadıköy-Pendik hattında iş başındaydı.

Bir minibüse yolcu gibi binen şüpheli, gözüne bir kadını kestirdi. Elindeki çantayı kamufle amaçlı kullanan şüpheli, kadının çantasından cep telefonunu ve cüzdanını çaldı.

Yankesici Kadıköy Pendik otobüs hattında yakalandı

POLİS, MİNİBÜSE DADANAN HIRSIZLARI YAKIN TAKİBE ALDI

Bölgede artan yankesicilik olaylarının ardından harekete geçen Anadolu Yakası Güven Timleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Minibüsteki güvenlik kamerasını inceleyen Anadolu Yakası Güven Timleri, sabıkası ve araması bulunan şüphelinin peşine düştü.

TUTUKLANDI

Yine aynı hatta kendisine yeni bir kurban seçmek için işe koyulan yankesici A. O. (31) yaşında bu kez polisin engeline takıldı. Anadolu Yakası Güven Timleri şüpheliyi suçüstündeyken yakalayarak gözaltına aldı. Yankesici, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YANKESİCİLİK GÜVENLİK KAMERASINDA

Anadolu yakasının korkulu rüyası yankesici son işinde güvenlik kamerasına yakalandı. Görüntülerde, şüpheli minibüse binen bir kadını gözüne kestiriyor. Rahat hareketleriyle dikkat çeken yankesici elindeki siyah poşetle kurbanının çantasını kamufle eden şüpheli çok beklemeden atağa geçiyor. Şüpheli, ayakta yolculuk eden kadın tam oturacağı sırada elini çantasına götürerek cep telefonu ve cüzdanı çalıyor. Şüpheli çaldıklarını cebine koyarak yolculuğuna devam ediyor.