Yaşar İpek 3 gün cezaevinde yatacak
ensonhaber.com

Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek boşanma aşamasında olduğu Yaşar İpek hakkında kendisine psikolojik şiddet uyguladığı gerekçesiyle zorlama hapsi talebinde bulunmuştu.

Yaşar İpek 3 gün cezaevinde yatacak

1 AY UZAKLAŞTIRMA KARARI VARDI

Mahkeme Yaşar İpek'in, Seren Serengil'e ilişkin 1 ay uzaklaştırma kararı olduğu sürede, Serengil'in aleyhine konuştuğu iddiasıyla ve bunu kitle iletişim araçları aracılığıyla yaptığı gerekçesiyle 3 gün zorlama hapsinde tutulmasına karar verdi.

Yaşar İpek 3 gün cezaevinde yatacak ViDEO

METRİS'E GÖTÜRÜLECEK

Hakkında 3 gün zorlama hapis kararı çıkartılan Yaşar İpek, bugün İstanbul Adalet Sarayı'na geldi. İpek, işlemlerinin tamamlanmasının ardından polis ekipleri eşliğinde Metris Cezaevi'ne götürülecek ve Cuma gününe kadar cezaevinde kalacak.

Yaşar İpek 3 gün cezaevinde yatacak

"PROJEYMİŞİM"

Adliye önünde açıklama yapan İpek, "Kocam aşağı kocam yukarı, şimdi ne oldu!!! Ben onun için bir projeymişim!.

Herhangi bir darp raporu, herhangi bir fiziki şiddet hani bağırmamı çağırmamı çekmişler de FETÖ’cü gibi, kalkıp fiziki bir şekilde vurmamı mı çekmemişler. Ben artık bundan kurtulmak istiyorum. Herkese Allah vicdan rahatlığı versin.

"BEN ONUN ELİNDEN TUTTUM"

Ben onun elini tuttum buralarda, aklıma geliyor şimdi gerçekten çok üzücü bir durum. Bariyerleri kırarak, ellerini tutarak, ben onu götürdüm teslim ettim. O beni bu şekilde hapse soktu.

Bizim aşkımız hapishane yolunda başladı, hapishane yolunda bitti." dedi.