Yasemin Allen'dan blog yazarına sert cevap

yasemina allen

Bebek'te yaşanan taciz olayının ardındın güzel oyuncu  Yasemin Allen’in kıyafetini ve tavrını eleştiren bir yazı kaleme alan blog yazarı, bu yazısını oyuncu ile paylaşınca Allen’in de cevabı sert oldu.

YASEMİN TACİZ OLAYINI ANLATTI

"Çifte standartlı taciz anlayışını kabul etmiyorum. Kendisine bakan güzel ve yakışıklıysa iltifat olarak algılayacaksın ama beğenmezsen taciz. Eğer sen vücudunu teşhir edecek şekilde giyinirsen bakmaktan doğal ne olabilir? İnsanın gözü ister istemez kayar" sözleriyle kendisini eleştiren blog yazarına, "Adam her hareket ettiğimde veya eteğimi çekiştirip rahatsız olduğumu belli ettiğimde pozisyonunu değiştiriyor veya detaylı görmek için kafasını eğiyordu" diyerek olayı anlattı.

Arap turist Yasemin Allen'i çıldırttı: Bacaklarıma bakma

"HAYVAN GİBİ İÇGÜDÜLERİNİZE GÖRE YAŞIYORSUNUZ"

Tacizciye olan öfkesini ifade eden ve olayı meşrulaştırdığını iddia ettiği blog yazarını eleştiren Allen yazısına şu sözlerle devam etti, "Bakmak var, bakmak var. Bakışlarınla cinsel arzunu karşı taraftakine agresif şekilde yansıtmak var. Bağırmadan önce boş yere iki kere adamı uyardım. Bu tarz erkeklerin nefislerine hakim olamayışlarını meşrulaştıranları kınıyorum. Affedersiniz ama elbise giydim diye kimsenin bacaklarıma yiyecekmiş gibi bakma hakkı falan yok. Nefsinize hakim olamıyorsanız insan olmayı beceremiyorsanız hayvan gibi içgüdülerinize göre yaşıyorsunuz demektir. Ben de ona göre muamele yaparım. Bir hayvan sizi rahatsız ediyorsa önce uyarır, sonra sesinizi yükseltir ve disipline edersiniz."

Yasemin Allen'dan blog yazarına sert cevap

Yasemin Allen'dan blog yazarına sert cevap